Nyt koetellaan kyllä Miian hermoja!! Ensin olin kirjoittanut koko tekstin ja Uuno-paviaani irroitti piuhan seinästä ja kaikki katosi! Sitten kirjoitin uudelleen ja Miia-paviaani painoi jotain nappia ja taas kaikki katosi. Nyt siis kirjoitan smoja asioita kolmatta kertaa ja saa olla kyllä viimeinen yritys!

Eli vaihdoin uutta ilmettä sivuille. Pitkästä aikaa riitti intoa näihin puuhin. Ongelmia tuottaa kyllä tuo otsikko. En saa sitä pois kuvan päältä, jouduin lyhentämään sen A,S&U:ksi ja vieläkin U näkyy kuvan päällä. Ei kiva!

Allin treeneistä oli siis tarkoitus kirjoittaa. Pääsimme tiistaina pitkästä aikaa treenaamaan ja vaikka lähteminen tuottikin patalaiskalle koiranomistajelle suuria ponnisteluja oli lopputulos kuitenkin ihan mieluisa! Meidän vakituinen ohjaaja oli pois ja meitä valmensi edellisten treenien vetäjä. Rata oli oikea juoksurata! Taas sain ikävällä tavalla huomata, ettei tuossa omassa kunnossa ole kehumista. Heti alkoi "puhalluttamaan" ja seuraavana aamuna oli lihakset hieman jäykät. Rata oli kyllä mukava. Siinä oli paljon kaikenlaista ja olin ihan varma, että tapojeni mukaan, unohtaisin kesken kaiken minne piti mennä. Yllätyksekseni pysyinkin kartalla ihan koko ajan! Olisikohan ollut "vieraammalla" ohjaajalla osuutta asiaan?

Palautekin oli ihan positiivistä. Ohjauksessa ei ollut mitään suurempia huomauttamisen aiheita ja vaikka Alli on hidas, ei se kuulemma ihan HITAIN ole... Sitten kokeilin huvikseni suoria keppejä. Alli löysi joka kerta itse oikean sisäänmeno aukon. Mutta, se jätti joka kerta kolme viimeistä keppiä pujottelematta. Outo koira. Mietin olisiko se voinut yhdistää sen siihen, että olen joskus laittanut käden namitaskuun siinä kohtaa? Enpä tiedä!

Eilen sitten istuin auton kyydissä ja mietin syntyjä syviä. Sain sitten yht'äkkiä ajatuksen... Alli lähtee keväällä virallisiin kisoihin. Onhan tätä jo harjoiteltu ja kun nuo kepitkin alkavat jo sujua niin ei kun sinne vaan mokaamaan itsensä! Muuta en menetä kun osallistumismaksut ja mahdolliset mölliluokan ruusukkeet, virallisista niitä tuskin irtoaa! Mutta, vaikka olen lupaillut täällä muutakin (huonolla menestyksellä) ajattelin tehdä tällaisen esi-uudenvuoden lupauksen: Alli lähtee virallisiin kisoihin ensi keväänä! No, nyt se sitten on sovitttu.

Apua, heti alkoi tulla paineita! =)