Kolmesta asiasta lähdin siis kirjoittelemaan...

Kukkahattu-tädin kauhu:

Olen nyt tullut siihen tulokseen, että MINÄ olen se kukkahattu-täti, josta metsästysfoorumeilla vauhkotaan.. Ainakin mulla on oikein nätti iso lierinen musta-kukallinen hattu varastossa ja Uuno ei tottele mua yhtään! Se keksi viime viikonloppuna, että tämän meidän uuden aidan sisäpuolella ei ole mikään pakko olla. Sen ali pääsee ihan suhahtamalla! Vuorailin aukkoja tiiliskivillä, kunnes Upi osoitti, että mistä tahansa pääsee pois. Kunhan vain vähän litistää itseään ja työntää!!! Fiksu koira, tyhmä akka!!! Viikonloppuna etsin taas koiraa ja välillä juoksin sen perässä pellolla. Päivät kun olin vielä liikuntakoulutuksessa niin maanantai aamuna olivat lihakset hieman jäykät. Akia Pubi kuitenkin uskoo tosi hienosti ja nyt tämäkin kukkahattu-täti aikoo ottaa järeät aseet käyttöönsä!

Maanantaina kävimme jopa koirakoulussa. Kontaktin saaminen oli hankalaa, mutta kun sen sai meni kaikki hyvin. Olen tyytyväinen... Kaikki aiemmin opitut taidot olivat hyvin hanskassa ja kenellekään ei ärräilty. Susku kävi vielä näyttelykoulutuksessa. Se näytti kyllä hassulta. Positiivista jos pitää etsiä, niin Upi osaa siis istua =/ (ja kuulemma pitäisi seistä).

Mölli-voittaja:

Eilen meidän treeniryhmällä oli agilityn möllikilpailut. Tai siis kisat olivat yleiset, mutta meidän ryhmä järjesti. Sain luvan osallistua ainoastaan toiseen luokkaa, mölleihin tai kilpaileviin. Päätin, että nyt on tärkeämpää kokeilla niitä kilpailuja, ihan jo oman jännittämisen takia. (Allin ilmoittauminen Santalahteen oli mennyt perille, HUI!) Oltiin Millan kanssa ilmoittautumisessa töissä ja sain kuin sainkin ruikuteltua meille luvan osallistua myös mölliluokkaan. Ja hyvä niin... Alli voitti koko luokan! Tässä kuva Alpesta mitali kaulassa ja palkinto pusikosta... (ja Uunon niskasta)

allivoittaja.jpg

Kuvasta ei huomaa, että kyseessä oli aika iso huonekasvi. Joku fiikus tuo taitaa olla. Epäilenpä ettei sen elinkaari tule olemaan järin pitkä kun se tänne saapui :(

Sitten osallistuimme vielä ihka ensimmäistä kertaa kilpailuluokkaan. Jännitti aika lailla. Alpe hyppäsi kaksi estettä, joiden jälkeen piti tehdä tiukka käännös. Edessä mollottava putki vei kuitenkin voiton! Kaksi hyppyä ja HYLSY! 

Positiivista:

  • Alli kääntyi putken suulta takaisin, osa koirista suoritti koko esteen
  • Alli irtosi, yleensä on aika lailla "kädessä kiinni" (valmentajan kommentti)
  • Loppu rata sujui ihan hienosti, ainoastaan kepeiltä olisi tullut vitonen

Negatiivistä:

  • En kääntänyt tarpeeksi kroppaani tai jotain mitälie olisikaan pitänyt tehdä, ettei putkelle olisi menty
  • Loppu rata sujui ihan hienosti, ainoastaan kepeiltä olisi tullut vitonen
  • Noloa tehdä keppejä näyttämällä ja vielä kulkea selkä edellä taaksepäin (viikonlopun koulutuksen antia)

Joka tapauksessa, jossittelut ei auta, hylsy tuli!

punkki-ällötys:

Olen kuullut, että punkkeja on näkynyt. Meilläkin on muutama kävelevä otus tavattu. Eilen illalla löysin Sisusta ISON punkin! HYIHYIHYIHYI!!!!!!