On taas muutama viikko vierähtänyt ihan vahingossa ohitse, enkä ole mitään muistanut kirjoitella... Viime viikonloppuna oltiin koko porukka Miehikkälässä mökkeilemässä ja sieltä olisi saanut paljon hauskoja kuvia blogia varten. Mutta koska olen niin harvapäinen otus unohdin kameran töihin! Mukana oli vielä Mimi ja Keljukin, joten koirakuvia olisi tullut ihan vahingossakin. Koiria oli joka puolella! Mökkeilyssä on se hyvä puoli, että koirat saavat olla ulkona koko ajan. Huonona puolena taas se, että nukkuminen on hankalaa. Ainakin tällä kertaa... Meitä nukkui kolme ihmistä ja viisi koiraa samassa sängyssä ja minä olin reunimmaisena, ei mukavaa! Viime Juhannuksena sama nalli napsahti Millalle... =(

Unski poika taas todisti hölmöytensä. Lähdimme Millan kanssa soutelemaan ja Kelju hyppäsi hädissään veteen ja ui veneelle. Ei siinä mitään, mutta Upi teki saman, kutsuttuna tosin. Eikä sekään vielä ihmeellistä, mutta kun se ei pysynyt siellä veneessä. Uuno yritti jahdata airoja ja pomppi jatkuvasti järveen. Lopulta se ui rantaan, tai ainakin melkein. Se ui laiturin alle. Välillä kuului kamalaa pärskintää ja sitten välillä oli ihan hiiren hiljaista. Olin ihan paniikissa, että se hukkuu... Ja mistään ei itse olisi päässyt sitä hakemaan. Onneksi se kohta ui tassut 10 cm. veden pinnasta loiskuten rantaan. Kun on se kuitenkin niin ihana hölmöläinen!! Niin kun mainoksessakin sanotaan: UUNO ON UUNO!

Russelit pääsivät eilen mölleilemään Kotkaan. Simo aloitti nolla saldonsa!!! Ja sijoittui medi-möllien kolmoseksi. Alli meni 1-2 lk. kilpailevien kisaan. Rata näytti ihan törkeän vaikealta. Mutta Allupa saikin nollan ja voitti! Oli minien ainut nolla tulos. Sain valmentajalta uhkauksen, että jos menen kisoissa kepit pers- edeltä taaksepäin menetän treenipaikan.. Väiteltiin siitä sitten tovi. Ajattelin mennä sivuttain... Siitä ei ollut mitään puhetta :) Mimi sai myöskin nollan! Vauhtia ei vaan oikein ollut ja sijoituksena oli nelossija. Nolla on kuitenkin nolla! Nyt Mimiltä puuttuu sitten enää yksi nousunolla sinne ykkösluokkaan, niin se Milla ainakin on lupaillut =) (Turha väittää vastaan...) Milla arveli, että tämän sekarotuisen mäyräkoiran äippä on ollut ETANA! Toivotaan, että vauhti palaa ensi viikon mölleihin!