Meidän sesset ovat keksineet uuden huisin hauskan harrastuksen.

-Ne pissaavat kilpaa toistensa päälle. Tänään lenkillä ensin Uuno pissasi Sisun päähän... Ja tämä ei tapahtunut niin, että Sisu olisi vahingossa kävellyt Unskin suihkun alle. Vaan Sisu haisteli kaikessa rauhassa vieraiden koirien mielenkiintoisia hajumerkkejä kun Upi kurvasi paikalle. Työnsi ensin Simeä hieman kauemmas ja lorotteli sitten täysin tyynesti Sisun päähän! Sitten myöhemmin Uuno teki saman Allille... Mutta hetken päästä Sisu päätti kostaa ja kiersi Uunon taakse ja lasetteli suoraan Upin kylkeen. Mukavaa!!!!!

On tätä ennenkin käynyt, muttei koskaan yhden lenkin aikana näin suurissa määrin =(

Muutama päivää sitten Unskilainen alkoi taas osoittaa kiinnostusta aidan takaista elämää kohtaan. Tai onhan kiinnostusta koko ajan ollut havaittavissa, mutta tässä rauhallisessa "suvanto" vaiheessa Upi on jättänyt kiinnostuksensa haaveilun tasolle. Nyt se kuitenkin on kierrellyt aidan reunuksia ja kuoputellut maata ja tunkenut päätään milloin mihinkin rakoseen. Siskoni Milla epäili, että jollakin naapuruston koiruudella on juoksut, mutta minä epäilin. Kunnes tänään kuulin, että naapurin Pipsa setterillä alkoivat juoksut muutama päivää sitten. Voi olla aika rankat ajat edessä siis!!!!

Tänään Uuno sitten livahti aidan alta, kun Aki oli venekuurilla laittamassa venettä auton perään. Koira palautettiin omalle pihalle, josta se sitten livahti saman tien uudelle reissulle. Kolmannen kerran se vielä yritti paeta minun seistessä sen takana. Tunki päänsä aidan alle ja vielä murisi kun revin sitä takaisin... Sitten Uuno saikin taas tynnyrin peräänsä ja toisen pihan puoliskon käyttökiellon.

Nyt täytyy painua suihkuun ja nukkumaan. Lähdetään Alpen kanssa huomenna jo aamuyöstä ajelemaan kohti Mikkeliä, jossa meillä on kaksi agilitystarttia aamupäivän aikana.

Ja lisäyksenä vielä. Uuno nyhräsi tässä sohvalla vieressäni kun kirjoittelen. Siinä se vaan rauhassa nakerteli paidan helmastani palan pois!!!!!!!!!!!!!!