Että voi ärsyttäätämä blogi! Taas sain kaikki kirjoitettua ja sitten tulee joku "sisäinen palvelinvirhe" ja kaikki katoaa! ARGH!!!!

Eli joo.. Kuvien ottaminen on jotenkin jäänyt vähemmälle, niin en ole sitten jaksanut tulla mitään kirjoittelemaankaan. (Hyvät selitykset) Mutta nyt jos nopeasti jotain kuulumisen tynkää kirjoittelisi!

Uunon ja minun canicross harrastus on lähtenyt ihan kivasti alkuun. Ollaan juostu noin kolme lenkkiä viikossa. Kolme kilsaa kerrallaan. Kävin mittailemassa matkan ja noin 3 km. se on. Nyt voisi jo alkaa juosta pidempääkin, mutta katsellaan nyt, ei viitsi itseä heti ihan loppuun polttaa. Jospa into säilyy paremmin tällä "hiljaa hyvä" tulee asenteella! Uuno kyllä tykkää tosi paljon juoksemisesta :) Ensimmäisen lenkin jälkeen mulla oli jalat ihan tosi kipeenä, mutta yhden hilipäivän jälkeen lähdin uudelleen. Ja sitten lähti kivutkin! Kyllä se vaan taitaa niin olla, että sillä ne lähtee millä on tulleetkin! Siis nämä ihan tavalliset lihaskivut. Jos alkaa muuten paikat poksahdella niin ei taida ihan pitää paikkaansa. (vai miten on Peppi?) Mimi oli äsken meillä kylässä. Sillä on juoksut. Upi meni ihan sekaisin!!! Onneksi tuo Hormooni-Saku osasi kuitenkin rauhoittua, kun vieraat lähtivät :)

Alli on toipunut ihan TOSI hyvin! Tikit poistettiin täällä kotona ja kaikki haavat näyttävät jo ihan parantuneilta. Ainakaan vielä ei mikään ole siis tulehtunut. Yleensähän Alpella on tulehtunut jokainen haava :( Ajattelin, että menisin jo treeneihin ensi viikolla. Kotona se viettää jo ihan normaalia elämää. Juoksentelee ja pomppii! Tänään kävelltiin umpi metsässäkin ja ei mitään muutoksia haavoissa. Niin kauan kun kaikki näyttää ihan puhtaalta uskallan sinne lähteä. Heti jos alkaa pahemmin punoittaa tms. taidan jättää väliin. Muutenkin Alpe tuntuu jotenkin iloisemmalta ja leikkisämmältä kuin aikaisemmin. En tiedä johtuuko steriloinnista vai muusta...

Sisukin on pitänyt treenitaukoa. Mulla on sattunut menoja Simon treenipäivälle ja Alpen treeniryhmään en ole "uskaltanut" mennä... Oline menossa, mutta viime viikolla laistkotti ja tällä viikolla satoi kamalasti vettä ;) Sisun katva on aika runsasta... Pitäisi yrittää nyppiä. Jos joku tuntee nyppijää tai haluaa itse kokeilla niin ilmoittautumisia kaivataan =) Turnukarva jakaa ihmiset kahteen porukkaan. Toisten mielestä Sisu on hurrrjan näköinen ja toisista taas hurrrjan suloinen! Minusta se on aina suloinen, mutta tykkään ehkä enemmin siitä Siististä Simosta!

Sitten vielä ei koiramaisiin uutisiin! Tänne meidän "koiramäelle" muutti eilen uusi asukas, kun Anu kotiutui tiistaina syntyneet poikavauvan kanssa! Miten joku voikin olla niin SULOINEN!!! Onnea tätäkin kautta Anulle, Nikolle, Pipsa ja Viivi "isosiskoille" ja Pekko ja Vili "isoveikoille"!!!