Tänään suuntasimmekin Pyhtäällä agility möllikisoihin. Sitä ennen tehtiin kuitenkin potkukelkkalenkki, että saisi koirat vähän ylimääräisiä höyryjä ulos. Sisu oli ainakin normaalia rauhallisempi. Virheitä tuli tehtyä, mutta Alli oli minien 1. ja Sisu medien 3. , aika hyvin siis loppujen lopuksi kuitenkin meni! Lisäilen vielä rata-kuvia myöhemmin.

414424.jpg

Allin rata oli ensin. Meni ihan hyvin ensimmäiseen hyppyyn saakka. Sitten seuraavan hypyn takaa häämöttävä A-este vei voiton ja piti tehdä vähän koukkauksia jos sinne vaikka pääsisi! Kiltisti palasi kyllä takaisin ja loppu rata menikin ihan puhtaasti. Virhepisteitä kertyi siis se 5.

Sisu aloitti ihan mukavasti. A:n jälkeen ohjailin jotenkin epäselvästi ja Sisu otti tilaisuuden tultua pari haistelu kierrosta. (Ei kuitenkaan ruvennut esteitä suorittamaan). Sitten kamalasti kehuen jatkui matka, kunnes vastaan tuli pituus. Sisu loikkasi suoraan niiden palikoiden päälle, ei onneksi kuitenkaan sattunut! Ja vielä lopuksi tein ohjausvirheen ja Sisu kielsi viimeisellä hypyllä. Mutta kaiken kaikkiaan Sisulle 15 on aika tosi hyvä tulos!