Kävin eilen hauvojen kanssa mölleilemässä. Kukaan ei olisi uskonut, mutta sainpa jopa Millan houkuteltua mukaan. Ja tänään sain treenien jälkeen ylipuhutuksi sen lähtemään Heseen, oonpa hyvä =)

Möllit oli Pyhtäällä omalla maneesilla ja Allin ryhmän järjestämät, joten jouduin olemaan sillä koko illan. Alli meni ekana ja menikin tosi hienosti. Olin ihan varma, että yksi rima putosi, mutta me saatiinkin puhdas nolla. Hyvä Alli! Sitten heti perään oli Millan ja Mimin vuoro. Millaa jännitti tosi paljon ja Mimikin oli oudon hidas ja varovainen, varmaan ensikertalaisen kankeutta. Kaikki meni kuitenkin hyvin siihen saakka, kunnes Milla melkein kompastui ja tietysti A:n suuntaan.Mimi säntäsi siis sinne. Loppujen lopuksi sijoituksena 7/13 on ihan älyttömän hyvin ensimmäisestä kisasta.

Sitten oli Simon vuoro. Sisu aloitti pään ravistuksella, huono merkki. Oli aika verkkaisen näköistä jolkottelua ja sitten putkessa piti vielä tehdä täyskäännös ja tulla samaa reittiä takaisin... Sisu sai 5 virhepistettä, oli yli 10 sekunttia hitaampi kuin Alpe ja oli 5/8. Varmaan vaikutti myös se, että mulla on paha flunssa päällä ja olin jo ihan puhki siitä Allin radan kiertämisestä. Ensi kerralla pitää jaksaa tsempata Simeäkin paremmin.

Palkintojen jaossa odoteltiin, että oltaisiin saatu kolmas tai toinen palkinto. Sitten kun ne oli kuulutettu olin jo ihan varma, että nelosiksi jäätiin. Ihmetys oli suuri, kun Masa ilmoittikin meidät voittajiksi. Tai oikeastaan MILLAN ja Allin, korjasi sitten kyllä Miiaksi.... Minä jäin sitten koko illaksi maneesille ja hauvat lähti Mimin ja Keljun luokse kylään. Niilläon sitten mukava emäntä, kun meitn koiratkin saivat siellä ruokaa ja tassutkin pestiin!