Jäätiin tänään viettämään "rouvien" koti-iltaa. Plus tietysti vauvat... Perheen miesväki lähti yöksi mökkeilemään ja me saatiin koko talo ihan kuuteen pekkaan vallattavaksi! Tulin äsken kotiin ja täällä odotti hyvin onnellinen terrierilauma. Alli hyppi, pomppi, vikisi ja toi lelua. Pennut huusivat ruokaa ja varmaan tylsyyttäkin. Nostin vauvat tähän makkarin lattialle telmimään ja tarjoilin niille jätti annoksen herkkuvellimössöä. Siihen kuuluu täysmaitoon keitetty maissivelli (oikeestaan puuro), pentunappuloita, jauhelihaa, kananmunankeltuaista, raejuustoa ja vielä hunajaa! Kyllä maistuu!!!

Laitoin lautasen pyyhkeen päälle mahdollisten roiskeiden varalta. Äsken käännyin katsomaan ja lautanen oli siirtynyt pyyhkeineen päivineen huoneen toiseen päähään. Viivi harjoitteli vetoleikkejä! Sitten katsoin uudelleen, Räpsy hyppäsi lautaselle uimaan ja pyöri sitten pitkin lattiaa "täydessä vellissä" =)

Muuten täällä on kyllä oikein rauhallinen tunnelma. Se taas johtuu vain ja ainoastaan siitä, että Uunokin on mökillä. Uuno on sellainen otus, ettei hänen läsnäoloaan voi olla huomaamatta, ellei Uuno sitten nuku... Eilen Uuno:

          ...kakki lattialle ainakin kaksi kertaa.

          ...pissi lattialle vähintään yhtä usein.

          ...nakersi kenkiäni.

          ...nakersi vieraiden kenkiä.

          ...nakersi rappujen reunaa,sängyn reunaa, sähköjohtoja & repi tietokoneen johdon irti.

          ...puri jokaista pentua, Allia, Mimiä ja kaikkia muita jotka vastaan tulivat (paitsi Sisua).

          ...hyppäsi pentuaitaukseen ja söi pentujen ruoat.

          ...tuli mukanani suihkuun (siihen alle seisomaan).

          ...oppi kiipeämään raput ylös ja alas (erittäin huono taito).

          ...Ja ihan muuten vaan aiheutti yleistä kaaosta ja raivontunnetta niin ihmisissä        kuin  muissa koirissakin.

Silti se on kyllä tosi söpö! Kävin sunnuntaina Kotkassa agility-tuttujen luona nypittämässä Allin ja Sisun. Rodusta kerrottuani sain kommentin: -"Nehän on yhtii Perkeleitä!" Niinhän ne on, odotellaan minkälainen paholainen tuosta kasvaa.

Sitä odotellessa ei taida olla kuitenkaan epäselvää kuka se meidän oikea PIKKUPIRU on? Ja ikää ei olekaan 5 viikkoa vaan ylihuomenna napsahtaa 9!! =)