Tää kesä on ollut jotenkin ihan  kamala! Ensin isäntä oli kotona joka päivä ja saatiin tehdä yhdessä kaikkea mukavaa. Mutta sitten Akin sairasloma loppuikin ja me jäätiin taas ihan kahdestaan kotiin. Allin tuoksut huumasivat pään ja yhden kerran huomasinkin olevani nakelissa sen takapuoleen. Mukavaahan se oli, mutta seurauksista en niinkään välitä...

Yhtenä päivänä alkoi sellainen kummallinen hosotus ja toiminta. Taisivat tehdä Pampyölissä remonttia, se oli hyvin raskasta aikaa, ihan meille kaikille. Ei saanut paljon aivoja käyttää muuta kuin pihalla riekkumiseen ja yleiseen olemiseen. Sitten koti oli täynnä pahvilaatikoita ja muovisäkkejä. Näytti hyvin kummalliselta ja kolkolta. Sitä ei onneksi kestänyt kovin kauaa, kun oleiltiinkin jo enemmissä määrin Pampyölissä. Siitä tuli sitten meidän uusi koti.

Sielläkin oli kaikki ihan eri näköistä. Yläkerran huonekalut oli ihan outoja ja haisivatkin ihan pahalta. Kun sitten meidät jätettiin Allin kanssa ensimmäisen kerran kahdestaan, päätinpä tehdä pienen jekun. Ruikkasin sohvalle mukavan pienen pissin. Tuli heti paljon kotoisampi olo. Ihmettelin vaan, miksi se oli niin huono juttu. Vaaleassa sohvassa se pissi näyttää oikein kauniilta! No, joku törkimys pesi senkin pois.

Alli muuttui ihan kummalliseksi. Paisui vaan ja heittäytyi ihmeen laiskaksi. Yritin houkutella sitä mukaan kaikkiin kivoihin juttuihin, mutta ei sitä kiinnostanut. Yhtenä aamuna täällä tapahtui sitten jo ihan tosi outoja! Minä en saanut mennä alakertaan ja illalla huomasin, että Allin vieressä makasi neljä otusta. Hyi! Niitä höösättiin ja hoidettiin yötä päivää. Täällä käy kaikkia tyyppejä katselemassa niitä hymyssä suin. Välillä oltiin huolestuneita, välillä niin onnellisia. Nyt ne taaperot kävelee ja yrittää tulla munkin luo. Minä en niistä tykkää, pysykööt vaan poissa. Mä kyllä makailen niiden kanssa samassa huoneessa koko ajan, mutta en mä niihin koskea halua. Niistä saattaa saada kirpuja!!!

Kaiken huippu oli toi Uuno mikä lie. Tollanen musta ja villi kun mikä! Kai se on tänne jäämässä. Saatan joskus hätäpäissäni leikkiä sen kanssa, mutta yleisesti sekin on ihan tyhmä. Onneksi se ei pääse tänne mun omalle sängylle missä mä näitä juttuja mietiskelen. Ehkä tämä tästä vielä asettuu. Saatan kyllä muuttaa sitä ennen Kuubaan. Kuulin meinaan kun noi puhu, että mut leikattaisiin. Mitä lie tarkoittivat, saksilla minuun ei koske kukaan!!!!!

PS. Miia vaihtoi vielä työpaikkaa ja Akilla on uusi auto...