Onpahan taas muutama päivä vierähtänyt! Mitään kummempia uutisia ei meiltä taida löytyä! Sisu jatkaa edelleen öykkäröintiään, vaihtelevaan tyyliin. Tänään avasin ulko-oven ja ennen kun ehdin kissaa sanoa oli jo Sisu matkassa! Hihna oli kyllä kiinni, mutta ote jotenkin lipesi. Siellä olikin sitten roskiskatoksen edessä naapureiden hauvaparkki ja sinne piti mennä räyhäämään, hyi Sisua! Ei uskaltanut kuitenkaan mennä ihan lähelle. Olisi ollut Sisusta varmaan vaan sisukset jäljellä, on se Jaki sen verran isompi poika! Terkkuja vaan naapuriin! =)

Muhkun kanssa piti vääntää tässä viikonloppuna ja Mortin kanssakin piti ottaa muutama erä! Taistelukoirahan tuo taitaa olla. Edelleen elän toivossa, että ikä toisi vähän malttia ja viisautta!!! Treenit meni molemmilla ihan mukavasti, kiinnostusta löytyi. Olihan siellä haahuiluakin, mutta paljon enemmin jaksavat jo keskittyä. Hiljaa hyvä tulee... Aki kävi olkapään leikkauksessa tänään, että metsästystoiminta saattaisi olla hetkisen aikaa jäähyllä?

Mimi tuli ja valloitti kotisivuilta omaan sivuunsa ihan bannerinkin, käykää kurkkaamassa täältä. Monttuiltiin vielä iltasella Mimin ja Millan kanssa, tässä muutama kuva reissusta:

 

494971.jpg

494977.jpg

494980.jpg

Nämä on kyllä tosi kaukaa otettuja ja epäselviä kuvia... Mutta ylemmässä kaikki koirat tähyilee veteen päin, tultaessa siellä uiskenteli sorsia. Alemmassa kuvassa Mimi vaanii Allia, joka vaanii Sisua, joka vaanii... Tai sitten vaan möllöttää!

494982.jpg

494985.jpg