Viikonloppua vietettiin täällä meillä päin ihanan kesäisessä säässä! Voisiko enää paremmin alkaa KESÄLOMA!!!!!! Melkein viisi viikkoa lomailua ja sitten syksymmällä taas ihan uudet kuviot työrintamalla, siihen saakka vaan lepäillään. Lauantaina Aki lähti kavereiden kanssa saareen ja ajattelin, että Uunon olisi hyvä päästä mukaan. Puin sille pelastusliivin päälle ja eihän Aki voinut vastustaa... Musta lähti matkaan! Annoin kamerankin mukaan, mutta tuossa se näytti eteisen pöydällä olevan eli ei tullut Uunosta kuvamateriaalia. Kännykällä oli kyllä kuvattu hauska videon pätkä jossa Uuno juoksee hullun lailla rannalla ja jahtaa aaltoja!!! Näytti nauttivat olostaan täysin rinnoin. Tässä vielä kuvatodiste ihanasta merimiespojasta (kotipihalla):

uuno-14.jpg

Minä ja valkoiset lähdettiin Jessin ja Telman kanssa rannalle. Etenkin Sisu tykkäsi, juoksi ja hyppeli. Ihan kuin ennenkin, välillä on vaan tuntunut, että se olisi vieläkin ihan masentunut tuosta Upin meille tulosta :( Alli ja Sisu ei oikein mielellään ui, mutta Telma ui sitten niidenkin edestä:

telmaui.jpg

Alli tähyilemässä:

alli-13.jpg

Kaikki rannalla kahlailemassa:

kaikki-3.jpg

kaikki3.jpg

Sisulla on hauskaa, ihan selvästi se hymyilee =)

sisu-6.jpg

Simo ja Telma ottivat vielä parit juoksu ringit ennen lähtöä:

sisujatelma-1.jpg

Sitten myöhemmin Simo leikki omalla pihalla vielä naapurin setterityttö Viivin kanssa (olihan se Viivi?) Kyllä Sisulle pitää hankkia kaveriksi isompi tyttö.... Ihan selvästi sellaisesta Simpe tykkäisi.

sisujaviivi.jpg

Otsikkoon palataksemme. Meillä oli ollut lauantai-iltana ihan oikea batman sisällä. Tai ehkei se ollut ihan batman, mutta lepakko kuitenkin. Onneksi tulin vasta niin myöhään kotiin ettei mun tarvinnut todistaa tätä tapausta. Olisi voinut vähän säikäyttää jos itse olisin sen sohvalla makoillessani bongannut... IIK!