Nyt on sitten Juhannuskin ohi ja paluu arkeen edessä. (Pöh, vielä viikko kesälomaan...) Soutamisen ja huopaamisen jälkeen meidän porukka vietti sittenkin Juhannusta kaikki samassa paikassa. Olin lähdössä festareille ja Aki koirien kanssa mökkeilemään... Mutta, oltiinkin sitten kaikki mökillä! Olimme samassa paikassa kuin viime Juhannuksena, tosin hieman eri porukalla. Koirilla oli taas tosi hauskaa! Mutta varmasti on kiva olla kotona kun saa nukkua omassa sängyssä ja on paljon rauhallisempaa.. Tällä kertaa seuranamme olivat myös Milla-Maantiekiitäjä ja roskisdyykkari-Mimi =) Koirilla oli mukavaa juoksennella pihalla ja tutkia paikkoja! 

684868.jpg

Tässä ihmetellään lammella uivia lintuja koko porukan voimin!

684872.jpg

Kanootti herätti myös paljon mielenkiintoa luolakoirissa! piti aina välillä käydä kurkkimassa oliskos siellä vaikkapa supikoira?

 

684881.jpg

Ja sitten välillä piti huilata!

Tällä hetkellä kun kirjoittelen Sisu nukkuu tuossa tietokonepöydällä. Ihan oikeasti pöydän päällä. En raaski sitä poiskaan hätistellä kun on niin söpö apulainen. Kunhan nyt ei ruokapöydälle pomppisi! Muista kuulumisista sen verran, että Sisulainen kävi tiistaina ja keskiviikkona naisissa. Sisu kävi astutus-reissulla Nellan luona ja ilmeisesti keskiviikkona oli onnistunut. Tiistain jälkeen heräsi epäilys, josko Sisu olisikin ollut yksiavioisesti uskollinen Allille! Turha toivo!

Lillin pennut kuulemma lähtivät Vantaalle perjantaina, snif! Toivottavasti kuullaan heistä vielä!

Ja Allin ultra on huomenna. Saapi nähdä kuinka käy! Mökillä mukana oli eräs ihminen joka haluaisi Allin ja Sisun pennun kaverikseen. Oli hauskaa kuunnella kun toinen innoissaan kertoi tulevasta hauvelistaan. Vaikka mitään varmaahan ei ole, Sisu ja Alli olivatkin JORMAN äiti ja isä... Yksi pennuista on siis jo saanut nimenkin. Minä luulen edelleenkin, että Alli on tyhjä. Ja edelleen se on minun mielestäni paras mahdollinen vaihtoehto!