Alkuun pitää heti avautua... Kirjoitin äsken pitkät sepostuksen ja yhtäkkiä kone pimeni, akku loippui! Voi vitja!!!!

Paluu arkeen alkoi ihan toden teolle perjantaina kun minulla loppui kesäloma ja pakkoloma. Töihin oli siis mentävä, taas uudessa työpaikassa. :( Alkuviikolla vietimme kuitenkin leppoisia lomapäiviä ja lähdimme koko porukalla saareen. Valitsimme sen kokoisen saaren, jossa Uunonkin voi laskea huoletta vapaaksi. Nautinto oli kyllä suuri kun sai kerrankin juoksennella ja mönkiä menemään ilman hihnaa. Parhaimmillaan/pahimmillaan Unskin reissu kesti yhtä jaksoisesti kaksia tuntia. Siis kahteen tuntiin ei näkynyt vilaustakaan mustasta Saksalaisesta. Sitten se taas jostakin ilmaantui ja melkein yhtä nopeasti lähti takaisin reissulle. Tässä saaressa ei ollut edes kalliorantaa, joka olisi pitänyt Uunon tyytyväisenä aallon jahtaus hommissa. Hyvä niin, koska tassuille ei oikein tee hyvää jatkuva kalliolla vedessä lotraaminen.

Menomatkalla. Alli ja Sisu osaavat ottaa rennosti ja matkustaa makuullaan. Upi taas hyörii ja pyörii ties minne.

allijasisu-3.jpg

uunosaareen.jpg

Pitäähän luolakoirien ainakin yksi kuoppa kaivaa.

kaivuu-1.jpg

Sisu mustanaama kaivuuhommien jälkeen.

sisulikanaama.jpg

Tähystelemässä tuttuja, jotka majoittuivat ihan naapurisaareen.

uunojavene.jpg

Minun ihan itse väsäämäni nuotiopaikka. Edellinen paikka oli liian lähellä telttaa, joten minä rakensin uuden. Piti oikein ottaa kuva, että jos joku sattumoisin eksyy samaan saareen niin tietää sitten ihailla sitä :) Lähinnä Jessicaa ajattelin =) Saarihan oli muuten Karjala.

nuotio.jpg

Seuraavana aamuna Uunolle maistui naapurisaaren poikien huisin suuri kalasaalis.

silakka.jpg

Tällä kertaa Upi kävi monta kertaa ihan uimassa. Aikaisemmin se on lähinnä kahlaillut ja pureskellut vettä. Nyt se juoksi innolla hakemaan keppiä merestä. Uimisenkin Uuno tekee ihan kummallisesti. Kepin haussa se säntää innolla matkaan ja ottaa koko ajan vauhtia pohjasta. Eli se pomppii vedessä. Jos Upi menee liian syvälle, muuttuu asiat hankaliksi. Upi ei meinaan osaa uida. Se pitää etutassuja ihan liian korkealla ja takatassuja liian matalalla. Etutassut nousevat pintaan ja roiskivat. Samu piti Uunolle uimakoulua, että ehkä se siitä.

upiui.jpg