Eilen suuntasimme Allin ja Kety-Millan (kety= kenneltyttö) =) kanssa Kouvolaan Mansikka-ahon kentälle. Osallistuimme ensimmäisen kerran kakkosluokan kisaan. Tai olihan Haminassakin se yksi startti, mutta sitä ei lasketa ;) Me ei oltu sitten Haminan kisojen edes vilkaistu esteisiin päin, tai olenhan minä, mutta Alli ei! Vähän jännitti, että miten menee esimerkiksi kepit usean viikon tauon jälkeen...

Ilma oli ihan mukava, ei kuuma, muttei kylmäkään. Paitsi Millalla joka jäätyi omien sanojensa mukaan: "luihin ja ytimiin saakka". Vettä ripotteli, mutta ihan sillä lailla pienesti, ei haittaa. Sääolot olivat siis ihanteelliset, Kouvolassa vallitsi ALLIN KELI. Rata oli ihan kiva. Ei menty samoja esteitä ristiin rastiin, tuntui ihan selkeältä, jopa minulle. Muutamassa kohtaa oli pahoja paikkoja, joissa hylky napsahtaisi helposti. Starttasimme ensimmäisinä. Sujui ihan kivasti. Allilla oli taas hyvä vauhti ja kepitkin menivät töksähtelemättä. Kahdessa kohtaa oli taas hylsy NIIIIIN lähellä, mutta sain huudettua Alpen oikealle esteelle. Loppujen lopuksi tehtiinkin sitten ihan virheetön rata, JEE! Sitten vaan jännitettiin miten muilla menee, kahdeksan koiraa oli vielä menossa. Nollia tuli ainakin kolme tai  neljä meidän lisäksi. Joillakin näytti olevan hurjan kova vauhti ja me jänskäiltiin, että mihinköhän meitin vauhti riittää. Hyvinhän se riitti. Mepäs oltiinkin ekoja!

Milla otti valokuvia, mutta radalta otetut kuvat minun kamerallani eivät oikein tahdo onnistua. Ensi kerralla Milla saa sitten vaan katsella. (Lauantaina Lappeenrannassa).

radalla1.jpg

Palkintojen jaossa:

palkintojenjako-1.jpg

Palkinnoksi saatiin Muumi-muki, ihania Kouvolan lakritseja, koiran nameja, ruusuke ja ilmainen osallistuminen seuraaviin KSSK:n kisoihin. Siellä muuten oli isoja, hienoja pokaaleja pöydällä. Me heti Millan kanssa silmät kiiluen suunniteltiin, kuinka nyt pitäisi voittaa! Mutta niitä ei jaettu : ( Sama kävi silloin Ruokolahdella, me voitettiin A-kisa, ei pokaalia. B-kisassa sen taas sai ja meille tuli hylsy. Mutta onneksi mun edellisen työpaikan työkaverit oli niin ihania, että sain läksiäislahjaksi pokaalin :) Terveisiä vaan Minnalle, jos luet tätä! Siellä se pokaali on kirjahyllyssä kunniapaikalla!!!! 

poseeraus.jpg