Ja kauniit kevätsäät senkun jatkuvat! Eilisten kärpästen lisäksi näin jo leskenlehtiä ja tänään leppäkertun! Jihuu! Otsikko on ensimmäinen säkeistö runoon jonka me ollaan lapsina keksitty Satun ja Marikan kanssa.  Runo menee näin:

Kevät tulee kohta, isä paistaa lohta.

Lapissa kävin ja poroja siellä näin.

Sydämeni hakkaa, mutta joskus sekin lakkaa.

 

Näin mukavalla säällä on kivaa kävellä ihan vaan hihnalenkkejäkin. Niitä tehtiin parikin vähän pietempää. Ensin aamupäivällä kävelimme Akin ja koirien kanssa tässä "kylillä" ja sitten myöhemmin Susku ja Retu tulivat meidän kanssa lenkkeilemään. Hienosti meni lenkki ja Retu kävi täällä meillä kylässäkin ja Sisu osasi hillitä itsensä. Hyvä Sisu! Kiva kun joskus yllättyy positiivisestikin...

Sitten mentiin Teollisuuskadulle harjoittelemaan keppejä ja rengasta. Ensin sanoin, että tavoite on saada viikossa Allin kepit suoriksi. Treenailujen jälkeen realisoin tavoitteen kuukaudeksi. Jos kepit olisivat tässä kotona niin viikossa saataisiinkin todennäköisesti jo suorat menemään. Mutta nyt kun joutuu niitä varten siirtymään eri paikkaan menee varmasti kauemmin. No ensi kuussa tehdään jo suorat! Lupaan! (Ellei tässä välissä ala Allin juoksut...)

Tässä muutama kuva:

472738.jpg

 

472741.jpg

 

472764.jpg

 

472760.jpg

 

Alli kurrkistaa salaojaputki-rullan sisältä!

472748.jpg