Täällä elämä on sujunut melko normaalisti. Uuno riekkuu edelleen ja Alli ja Sisu taapertavat tasaisemmin. Sisu ja Unski pääsivät metsästysretkelle, minä ja Alli Suskun ja Retun kanssa lenkille. Retun kanssa ollaan käyty paljon monttulenkeillä ja muuallakin. Retuakin alkaa jo enenemissä määrin rassaamaan tuo Unskin toiminta.

Sisu kävi maanantaina agilityssä. Ihan sitä normaalia Sisumaisuutta oli taas ilmassa. Ei jaksanut keskittyä siihen olennaiseen kun kaikki muu vei voiton. Ei tainnut sitten kuitenkaan tuo killuttimien nipsautus auttaa tähän keskittymisongelmaan. Terrieri on terrieri! Ryhmäämme on tullut jokusen viikko/kuukausi sitten amerikancockerspanieli narttu. Huom. narttu! Sisu ei tykkää siitä yhtään. Hirveää ärinää ja pörinää aina kun sen näkee. Ja tämä koira ei edes tuijottele tai muuten käyttäydy uhkaavasti, vaan on ihan kaikin puolin mukava hauveli. Sisulla vaan on jotain hurjia kaunoja sitä kohtaan. En tiedä johtuuko ne Sisun arkkivihollisesta, cockerspanieli Aaposta? Ne on kyllä eri väriset, eri sukupuolta ja eri rotuisetkin vielä. Ehkäpä spanieli ei vaan miellytä silmää, samaa inhoa ilmenee myös saksanpaimenkoiria ja bulldoggeja kohtaan. Rasisti se taitaa olla.

Allin tiistaiset treenit taas sujuivat niin hyvin kun vaan voi sujua. Allu teki puhtaan radan, eikä ollut helppo rata. Kun vahvistimme vielä vaikeinta kohtaa, meni se silloinkin ihan nappiin. Radalla oli putki johon piti mennä täysin pimeästä kulmasta "vetämällä". Kun harjoittelin sitä ennen rataa, Alli pomppi putken päälle, kiersi takaisin tai kieltäytyi kokonaan menemästä sinne,  kun mamma meni eri suuntaan. Sitten yllätyksekseni radalla se menikin ihan täydellisesti. hyvä Alli!

Unski pääsi tänään pentukouluun. Alku oli lupava. Milla otti Keljua pois boksista niin Uuno livahti sivusta parkkipaikalle juoksemaan. Autoja tuli koko ajan ja vaikka kuinka huusin ei se ollut kuulevinaankaan. Onneksi joku ystävällinen kultaisennoutajan omistaja otti Uunon kiinni. Menimme taas (kolmannen kerran) ensi kertalaisten ryhmään. Ei mennyt oikein hyvin. Koiria oli ihan hirveästi ja ilma oli aivan järkyttävä. Tehtiin vähän kontaktiharjoituksia, luoksepäästävyyttä ja perusasentoa. Eipä muuta. Aluksi Unski keskittyi ihan kiitettävästi, mutta jossakin vaiheessa tuli stoppi. Ei halunnut laittaa pyllyään kuraiseen maahan. Yleisesti Uuno käyttäytyi ihan hyvin, olisi vaan halunnut leikkiä muiden kanssa. Tavattiin myös sama rotikka, jonka kanssa Uuno leikki ensimmäisellä kerralla, tykkäsivät vieläkin toisistaan.

Sitten käytiin vielä Millan & Mimin, Keljun ja Suskun &Retun kanssa Lelussa. Ihan hauska päivä siis.