Pääosissa:

Kaunis neito Allison = Alli

573342.jpg

Sankarimme:

Sikari Sisu = Sisu

573373.jpg

Dirty Mortimert = Mortti

573377.jpg

Tarina alkakoon!

Olipa kerran kauan, kauan sitten kolme ystävystä nimeltään Allison, Sikari Sisu ja Dirty Mortimert. He olivat aina yhdessä onnellisia ja vaikka joskus joku vähän suuttuikin olivat he silti maailman parhaat kaverukset. Heillä oli tapana juoksennella ja leikkiä rannalla. Niin he tekivät myös eräänä pilvisenä maanantaipäivänäkin.

573390.jpg

Yleensä kaikki kolme; Sikari Sisu, Dirty Mortimert ja Allison pitivät tiukasti yhtä, ettei kukaan vaan eksyisi. Tänä päivänä Allison kuitenkin katosi kesken leikin temmellyksen. Hän oli koko ajan ollut siinä uskossa, että pojat olivat aivan hänen kannoillaan. Hän oli kuitenkin mennyt aivan liian kovaa. Ja pojat, jotka olivat hyviä salapoliiseja, olivat jääneet jo pitkän matkan päähän nuuskuttamaan hevosen jälkiä.

573396.jpg

Yht' äkkiä Allison säikähti ja huomasi seisovansa kammottavan rotkon reunamalla! Apua! hän huusi. Tuulen vire oli kuitenkin liian voimakas ja kaunis neito Allison katosi syvyyksiin....

573399.jpg

Voi mikä suru ja murhe valtasikaan poikien sydämet! Onneksi toimeliaat terrierierit eivät kauaa marisseet! Sisu sylkäisi sikarinsa -PTHYI! ja Mortimert kaivoi taskustaan virallisen etsijän suurennuslasinsa. Etsintä alkakoot!

573402.jpg

573461.jpg

573466.jpg

Vaikka joka paikka oli koluttu ja nuuskittu Allison neito pysyi yhä vain eksyksissä!  He etsivät jopa metsän synkimmät nurkkaukset. Mutta missään ei näkynyt vilaustakaan hurmaavasta tyttökoirasta!

573445.jpg

573406.jpg

 

Yht' äkkiä vedestä kuului sihinää! Hui kauhistus! Rantaan oli uimassa erittäin myrkyllinen Musta Mamba! Siinä ei itkukaan ollut kaukana.

573473.jpg

Käärme ei kuitenkaan tarinan sankareitamme lannistanut! Apinan raivolla Sikari Sisu ja Dirty Mortimert syöksyivät mamban kimppuun ja saivat kuin saivatkin tappavan pedon hengiltä. Ilman yhteistyötä tämä ei olisi ollut mahdollista. Sankarimme kehuivat kilvan toisiaan.            " -Olisitpa nähnyt kuinka haukkasit sitä niskasta..." "-Hienosti tehty, kylläpä käärme oli voimaton tälle kaksikolle..."

573491.jpg

573505.jpg

573511.jpg

Rannalla ollessaan sankarit löivät päänsä yhteen! Auts! Mutta siitä he saivatkin idean. Mitäpä jos Allison putosikin veteen? Toivottavasti musta mamba ei löytänyt Allisonia ennen salapoliisejamme... Nyt ei auttanut muu kuin etsiminen jääkylmästä mamboja kuhisevasta merestä.

573592.jpg

Salapoliisit pinnistelivät hajuaistinsa äärimmilleen ja aloittivat nuuskuttamisen! Oli vaikeaa saada hajusta kiinni, sillä merenkäynti oli niin toivottoman suuri. Epätoivoon ei ollut kuitenkaan varaa sortua. Töitä oli jatketava.

573689.jpg

Ponnistelut tuottivatkin tulosta Dirty Mortimert sai vainun! Nyt ei ollut varaa hukata hetkeäkään! Mortimert otti rannasta vauhtia ja ui suoraan suurimpaan aallokkoon. Onneksi sankarimme oli mestariuimari, niin hukkumisvaara oli melkein olematon. Mortimert sai vainun uudelleen oltuaan vedessä jo melkein yli tunnin! Allison oli haaksirikkoutunut suurelle kivelle! Mortimert teki salaman nopeasti ratkaisunsa. Tiimityössä on voimaa! Mortimert jätti vainunsa ja palasi rantaan kertomaan havainnoistaan toverilleen Sikari Sisulle.

573698.jpg

Onneksi Sikari Sisu oli valppaana rannalla. -Selvä! On toimittava erittäin nopeasti ja erittäin älykkäällä tavalla! Sisu etsi rantakallioista suuren tukin, jonka hän raahasi rantaan. Tukin avulla pojat lähtivät matkaan Allison neidon pelastamiseksi. Onnistumisesta ei ollut takeita. Tilanne oli kutkuttavan jännittävä...

573714.jpg

Miten suuri ilo ja helpotus sankareitamme kohtasi! Allison löytyi kiveltä haaksirikkoutuneena täysin kunnossa! Pojat nostivat Allisonin lautan kyytiin ja kuljettivat neidon takaisin rantaan. Allison selvisi matkastaan säikähdyksellä, kuivin jaloin. Kiitos siitä kuuluu sankareillemme!

573727.jpg

Illan pimetessä koko kaupunki juhli kauniin Allisonin ihmepelastumista! Kaikki juhlivat Dirty Mortimertia ja Sikari Sisua. Heille rakennettiin rantakalliolle omat patsaat, heidät aateloitiin ritareiksi ja kaikki saivat nauttia ihastuttavasta ilotulituksesta! Hurraa! Hurraa! Hurraa!

573733.jpg