Ihanaa kun on lämmin! Jos tässä taas maanantai-illan ratoksi kertailisi noita viikonlopun touhuja =) Millan ja Mimin kanssa kävimme "malmilla" perjantaina ja lauantaina. Lauantaina Sisu kävi ensin moikkaamassa Tessaa ja Lilliä ja sitten haettiin Alli mukaan ja mentiin malmin montulle. Olimme varustautuneet peitolla, että voidaan istuskella ja nauttia auringosta! Aluksi paikan valinta oli melkein HENGEN vaarallinen... Ajateltiin, että leiriydytään hiekkakasan taakse ettei tuulisi niin paljon. No, ajatus oli huono. Malmia käyttävät myös mopoilijat ja sieltähän joku tulikin mopolla hiekkakasan yli! Taisi säikähtää mopoilijakin, kun kasan takaa paljastui kaksi akkaa ja kolme koiraa!! Onneksi ei tullut suoraan päälle! Ja onneksi koirat eivät mopoista piittaa! Sitten vaihdettiinkin kasan päälle, ja mukavaa oli!

Sunnuntaina kävimme katsomassa tulevaa kotiamme :) ,  koirat juoksentelivat pihalla mielin määrin! Naapurustosta oli lähtenyt rotikka hieman karkumatkalle ja tuli sitten meidän terreihin tutustumaan. Vähän hirvitti, kun tiesimme koiran olevan uros! Onneksi tiedettiin myös, että on ystävällismielinen... Ensin tehtiin tuttavuutta Allin kanssa. Aluksi Alli alistui ja kun koira haisteli Allin "arkoja paikkoja" piti Allin vähän näyttää terrierin charmiaan. Altsu näykkäisi rotikkaa kuonosta, mutta toinen ei ollut milläänsäkään =)  Usein uroskoirat oikein villiintyvät, kun tapaavat näin vaikeasti lähestyttävän typykän, näykkäisy kun ei kamalasti satu. Alli tietysti toivoisi, että se jätettäisiin rauhaan. Kun ei tykkää, niin ei sitten tykkää! (Omistajakaan ei tuohon käytöstapaan voi muuten vaikuttaa paitsi pitämällä kaikki koirat pois "iholta". Aina sekään ei onnistu.) Sitten vieras halusi moikata Sisua. Molemmat vain heiluttivat häntäänsä. Sisun ärisemiset kun tuppaavat yleensä olemaan henkilökohtaisia jotain tiettyä koiraa kohtaan. Yleensä urostenkin kanssa tullaan ihan kivasti juttuun, mutta muutamia ei siedetä ollenkaan! Ja useimmiten ne koirat joista Sisu ei tykkää, ovat jonkun kaverin tai tuttavan koiria joiden kanssa olisi ihan mukavaa olla tekemisissä! Tässä vielä kuva Sisusta ja uudesta kamusta!

523204.jpg

Juu ja sitten tänään kävimme Jennyn ja poikien kanssa tylsästi hihnalenkillä. Muhkulla ja Fumolla on silmätulehdus, niin ollaan vältetty kontaktit ettei tulehdus tarttuisi.