Eli agilityä ollaan päästy harrastamaan taas muutamien treenien verran.

Sisulla oli viime viikolla ja sitten eilen harjoitukset. Ihan mukavasti sujuu Simpukalla, välillä kiinnostaa enemmän, toisinaan ei. Minä olen kuitenkin tyytyväinen ettei koko treeniaika mene enää niin helpolla jäljestämiseksi. (Olipas se taas tyhjentävää analyysia)

Ja Allipalli on Allipalli hidas ja löntystelijä. Väliin ottaa spurtteja mutta yleensä menee omalla rauhallisilla tyylillään. Viime viikolla Allu oli muistaakseni täysin saamaton, jäljesti ja söi hevosen kakkaa! Ou jee! Tänään meni huomattavasti mukavammin. Parasta oli, että rata oli tosi vaikea ja monimutkainen, mutta MINÄ muistin sen. Huimaa kehittymistä siinä suhteessa. Tänään meitä ohjasi taas Tuukka. Ei ollut mitään huomauttamista tekniikassani, epäilen, että on. Ehkä Tuukka ei vaan viitsi kaikkea sanoa kun on meidän ryhmässä vaan vierailevana ohjaajana. Mukavaahan se tietty on, jos mä oikeesti osaisinkin ohjata!

Kepeissä ollaan menty takapakkia ihan hurjasti. Allihan meni tässä jossakin välissä suoratkin kepit. Nyt tuntuu, että pitäisi palata ihan alkutekijöihin. Syytän niitä verkkoja... Kilpailulisenssi on maksettu, joten pitäisi pikku hiljaa suoristua!

Sitten siihen varotuksen sanaan.

Olen kyllä kertonutkin tämän mielenrauhaani järkyttäneen episodin jo lähes kaikille, jotka vain yhtään jaksavat kuunnella. Mutta tulkoon nyt täälläkin, että muut osaatte sitten pitää silmät auki!

Eli viime viikon maanantaina Simen agility-treenien jälkeen ajelin autolla Alakaupungin Saleen. Siinä edessä seisoi hyvin epäilyttävän näköinen mies. Fleecetakki kaulukset pystyssä, kalaliina nenän edessä ja pipo syvällä päässä... Ajattelin, että tuo varmaan menee ja ryöstää koko kaupan...

Menin ostoksille ja kassalla meinasin vielä sanoa myyjälle tuosta epäilyttävästä hiipparista. Kassalla oli nuori nainen ja koska tuo outo mieskin näytti melko nuorekkaalta en viitsinyt sanoa mitään... (Mun tuurilla se olisi voinut olla myyjän poikakaveri!) Menin kaupasta ulos ja kävelin autolle...

Jännitys tiivistyy!

Starttasin auto, kurkkasin taakse, Sisu oli noussut verkkoa vasten ja katseli minuun päin mutta ei haukkunut. Sitten vilkaisin oikealle. Ja siinähän tämä epäilyttävä tyyppi seisoi masturboimassa repsikan ikkunan edessä!  HYI!!!!

Häivyin pikaisesti paikalta. Mietin heti, että olisi pitänyt osoittaa sitä sormella ja nauraa. Jälkeenpäin nauratti kyllä kovasti!