Uusi vuosi alkoi lupaavasti, ainakin yhdellä saralla!

Sain vihdoin soitettua koirahierojan paikalle. Huomasin, että olin joskus helmikuussa blogissakin tästä maininnut ensimmäisen kerran... Hieroja kävi ja Sisu sai terveen "paperit" tai oikeastaan lausunnon. Takajalkojen lihakset ovat jäykät, mutta selässä tai muuallakaan ei ollut mitään kiputiloja. Saimme ohjeita miten Sisua voidaan kotona hieroja ja niin me ollaan tehtykin. Oikean hierojan suusta kuultuna tämä tieto helpotti kovasti. Siitä on tullut niin monta huomautusta, että pelkäsin jo jonkin olevan pahasti pielessä!

Muutama päivä onkin vierähtänyt kotisivujen päivittämisessä... Ei kylläkään omien. Vaihtelin Pekon, Vilin, Pipsan ja Viivin sivujen ulkoasuja ja rakentelin myös Räpsylle sivuja. Sitten omat sivut sekosivat, enkä osannutkaan enää korjata niitä. Sitten tulikin jo viesti Marilta, että Viivin sivupohja sekosi.... Hulvatonta!

Mutta, ainakin yksi asia on nyt sitten kunnossa, Simpen hieronta. Nyppimisaika on varattuna, muut uuden vuoden lupaukset vähän tökkii. Lupasin, että olen joka (arki)-ilta viimeistään klo 22.00 nukkumassa, vieläkin menee reilusti yli yhteentoista... Ja silloin maltan vasta suihkuun mennä =(   Toinen lupaus oli perinteinen laihdutus-/jumppaus-lupaus. Suklaata söin äskenkin, mutta Aki ei tuonut mulle sipsejä. Joten voiton puolella siinäkin. Makeahan EI lihota!