Olen "nähnyt" viikon sisällä kaikki Allin ja Sisun pennut! Ihanaa...

Ensin näin Keljun viime lauantaina, kun olimme metsälenkillä. Kelju on suloinen, samanlainen halimies kun isänsäkin, mutta samalla sosiaalinen ihmisiä kohtaan niin kuin Alli. Tietenkin suurimman vaikutuksen Keken kehityksessä tekee Mimi, mutta tietenkin sitä etsii omien koirien luonteenpiirteitä, liikkeitä yms. koska se kuitenkin on niiden vaavi. No, Mimi on melkein samaa perhettä ja varmasti kaikista tärkein ja ihanin (muiden omistama) koira minun silmissäni. Äsken muuten juttelin Keljun kanssa puhelimessa, se kyllä kuunteli, mutta ei vastannut. Siinäkin tullut vanhempiinsa, ei nekään koskaan vastaa :(

"Kelju ja Uuno ylittämässä vaarallista siltaa..."

1134503.jpg

Sitten näin Räpsyn kun kävimme katsomassa Suskua, Räpsyä ja heidän uutta kotia. Räpsy oli ihana, sain yhtä iloisen vastaanoton kun Allilta. Muutenkin se näytti tosi paljon äidiltään. Söpö ja vieläkin tosi pikkuinen mussukka.

Rontti kävi meillä eilen. Ronttia en ollut nähnyt pitkään aikaan ja Rontti olikin muuttunut aika lailla. Tosi iso jässikkä! Eikä ollut yhtään niin innoissaan minun tapaamisesta kuin Räpsy, Kelju ja Viivi ovat olleet. Ronttilaista kiinnosti enemmän peuhaaminen Unskin kanssa. Ihan selvästi Rontti on eniten "Sisumaisin"... Jannesta Rontti muistuttaa kuonosta ja päästään Allia ja tottahan se, kun väritykset on vähän samankaltaiset. Pään muoto ja koko oli kuitenkin enemmän Simpeltä. Ronttikin on ihana söpöliini ja se väritys on muuttunut aika Huisin Hienoksi! Melkoisen paljon on kyllä väriä.

Viiviä en ole kyllä ihan livenä päässyt näkemään, mutta koska Mari on niin mukava, kirjoittaa hän nyt Viiville omaa blogia. Siten tuntuu, että näkisin Viiviä useamminkin! Onneksi Vimpulan jalka on nyt kunnossa putoamis onnettomuuden jälkeen.