Nyt olisi sitten ensimmäiset viralliset kilpailut nähty ja koettu! Oli kyllä todella hilkulla, että edes päästiin osallistumaan. Kennelliiton lupaamat rekkaripaperit olivat myöhässä ja minä saamaton tampio unohdin soitella sinne ihmisten aikaan. Kävin sitten perjantaina Santalahdessa paperinipun kanssa konsultoimassa tuomareita ja heistä kaikki oli ok, ja sain luvan osallistua.

Ensimmäinen startti oli eilen ja sepä menikin tosi hienosti =) Ensimmäinen startti, ensimmäinen nolla =)

allipalkinnot1.jpg

Tänään oli ensin hyppyrata, jossa tein tyhmän ohjausvirheen ja "ajoin" Allin hypyn ohi. Siitä napsahti kielto eli 5 virhepistettä. Sillä päästiin kuitenkin kakkos sijalle =)

allikakkonen.jpg

Sitten olikin vuorossa viimeinen agilityrata. Rata tuntui hankalalta ja olin ihan varma, että hylly napsahtaa. Ei tullut hyllyä, mutta vauhti lähenteli kolmijalkaisen laiskiaisen matelua. Yritin ja yritin hoputtaa, mutta ei! Eihän hienohelma VOI juosta kun maa on ihan märkä, vettä sataa, tassut likaantuu ja noita lätäköitä pitää väistellä... Alli siis pomppi menemään kolmella jalalla (yhtä piti erityisen tarkasti suojata kastumiselta?), meni renkaan väärästä kolosta ja astui pituus-esteen päälle. Yliaikaa tuli vaan semmoiset 15 sekuntia.... Oltiin seitsemänsiä, vimpot jotka sai tuloksen ;)