Haminan agilitykilpailut vietettiinkin sitten, ainakin lauantaina, hyvin aurinkoisessa säässä. Tietäähän sen taas, miten Alpe silloin juoksee =) Ensimmäinen startti oli kello 9.00, rata oli tosi helppo ja ihanneaikaakin oli runsaasti. Alli meni ihan kivasti, nolla tuli! Vauhti oli kylläkin hitaan puoleista. Muutama tuttu, jotka on nähneet Allin toisissa kisoissa tulivat kyselemään, että minne Allin vauhti on kadonnut? Sen kun tietäisi!? Eli me niikun ihan vahingossa noustiin kakkosiin. Nyt voidaan ruveta sitten harjoittelemaan, kun ei meidän taidoilla siellä enää oikein pärjätä.

allinpalkinnot.jpg

Sijoituttiin viidenniksi. Palkintokin saatiin (ruokaa), ei vaan oltu palkintojen jaossa. Sitten Alli sai myös ton HIENON serti ruusukkeen!!!!

Kakkosten B-kisan rataantutustuminen alkoi 17.05. Koko päivä odotellessa siis... Jännitti aika kovasti, vaikeempi luokka ja kamalasti tuttuja katsomassa. Eniten pelkäsin sitä, että muistanko radan. Tiesin ettei Alli kovaa menisi. Rata oli ihan kiva ja luulen, että olisin sen kyllä muistanut. Alli hyppäsi ensimmäisen hypyn, meni renkaan väärästä aukosta, meni putkeen, kielesi A:lla ja poistui radalta. Alli bongasi Rikun videokuvaamasta ja juoksi häntä heiluen moikkaamaan. Tai oikeasti sillä heilui koko pylly... Meidän koirat on aika hyvin ehdollistaneet Riku-hoitosedän RUOKAAN!!!! Kaikki haluaa ihan innoissaan mennä sinne ja jokainen tietää, että siellä saa aina herkkuja.

Aki on ihan ihastunut siihen, että Allin huulet voi nostaa pois hampaiden edestä sillee hölmön näköisesti ja ne pysyy siinä. Sitten sen korvat menee vielä makuuasennossa dorkasti pystyyn...Siis se näyttää ihan kamalan rumalta, katsokaa vaikka itse:

alli-lepakkop.jpg