Menipäs taas koko viikko ohitse ihan tosta vaan... Allin treenit oli torstaina, eikä keskiviikkona kuten luulin. Allillakin meni tosi hienosti! Johtuukohan siitä, että päästiin ulos treenaamaan, mutta kummallakin oli ihan toisenlainen motivaatio agilityyn! Nyt vaan odotellaan Allin juoksuja alkavaksi... Eiköhän ne kuukauden sisällä ala.

Viime viikolla kävimme ahkerasti malmilla, erilaisissa kokoonpanoissa. Lähinnä seurana oli Milla ja Mimi. Muutaman kerran saimme mukaan myös Jennyn, Muhkun ja Fumon ja eilen saatiin pitkästä aikaa seuraa Katista ja Mortista. On ollut jännää huomata, että leikit on ihan toisenlaisia eri porukoissa. Muhkun ja Fumon kanssa Sisu kävelee vaan minun jaloissani, Mimi ja Alli kiusaavat Sisua roikkumalla niskassa ja juoksemalla perässä, Mortti ja Sisu kiusaavat taas Allia. Mutta jos mukana on Mimi leikkivät Mortti-Mimi ja Fumo-Mimi keskenään... Ristiin mennään! No, pääasiassa viime viikko oli siis Sisun kiusaamisviikko! Tänään taitaa jatkua kun Sisulla ja Mimillä on taas agility!

Ja sunnuntaina kävimme kaupukikävelyllä markkinoihin tutustumassa... Oli taas niin paljon uutta ja ihanaa (siis koirista). Huomiota ainakin herättivät ja tällä kertaa kaikki tulivat vain sanomaan positiivisia juttuja haukuista. Yksikin rouva tuli tohkeissaan kyselemään koirien rotua. Kertoi, että pojallaan oli samanlainen. Kuulemma viisaampi kuin ihmiset! Piti ihan väkisin poistua paikalta, rouvalla oli niin paljon asiaa!