Jaahasta... Nyt pitäisi miettiä mitäpäs kaikkea sitä on tultu tehtyä!!!

Alkuviikolla Simpe ja Alli harrastaa agilityä. Tällä kertaa suhteellisen huonolla menestyksellä. Ei ollut oikein kummankaan suosikkihomma. Toivon mukaan ensi viikolla on hirmuisesti uutta intoa ja puhtia! Uuno oli maanantaina meidän äitin, iskän ja Juuson luona hoidossa Sisun treenien ajan. Siellä oli myös Kelju! Kelju ja Uuno rakastaa toisiaan ja meno on sen mukaista.. Voitte varmaan kuvitella kaksi sekopäistä terrieri-pikkupoikaa riekkumassa kilpaa. Lsää väriä tähän yhtälöön tuo Lilli, vanhempieni iki-ihana russelineito. Lilliä ärsyttää ihan ylipaljon jos Kelju leikkii Uunon kanssa. Sitten se vaan haukkuu kimakalla äänellä ja käy välillä repimässä Keksaa pois. Sanoin lähtiessäni, että teillä tulee olemaan varmasti rattoisa ilta.

Nauratti kyllä aika paljon kun menin hakemaan Upi-puun pois... Lattiat oli täynnä sitä pehmoleluista tulevaa nöyhtää ja polttopuun palasia. Juuso oli poistunut pihalle, kuin myös iskä. Äiti siellä sinnikkäästi hymyillen vilkutti meille lähtiessä. Uhkasin tuoda ensi viikolla uudestaan, mutten taida kehdata =)

Sitten työajat alkoi helpottaa torstaina ja päästiin metsään hauvojen kanssa. Perjantaina tehtiin sama, mukaan lähti Susku ja Retu, Anu ja setterit sekä Marsku Toffo-setterinsä kanssa. Toffo on erittäin hyvä tapainen ja vireä 9-vuotias. Kivaa nähdä, että joku oikeasti on kouluttanut koiransa hyvin! Lenkin jälkeen kävimme katsomassa Marskun heppaa. Anu otti Unskin mukaan, virhe. Epäilin ettei siitä mitään tule ja oikeassa olin. Valdo/waldo heppa haisteli Uunoa ja Uunopa halusikin ruveta heti painimaan. Sitten se jo puraisi heppaa kuonosta. Hevonen oli kanssa oikein hyvä tapainen, Uuno uikutti ja haukkui ja nosteli huuliaan heposelle. Heponen ei välittänyt yhtään. Mutta hienointa tässä kaikessa oli, että MINÄ uskalsin harjata Waldoa/Valdoa! Marsku otii meistä kaverikuvan, mutta se ei ole vielä mulle asti saapunut. Taidan sitten kehystää sen eteisen seinälle, oli se niin hieno hetki. Minähän ihan oikeesti pelkään eniten heposia, sitten kissoja ja sitten vihaisia koiria.

1225819.jpg

Aki otti Uunon mukaansa ja lähti koko viikonlopuksi mökkeilemään. Me vietettiin lauantaina laatuaikaa russeleiden kanssa. Siihen kuului tietenkin metsäsamoilut ja ekstrana nyppiminen! Meillä asuu siis (taas vaihteeksi) pari ihan siistiä koiraa.

Tänään kävin sitten Upin kanssa pentukoulussa. Mukavaa oli ja tehtiinkin jotain. Sitten perinteinen Lelu-reissu Milla, Mimin ja Keken kanssa. Ja illalla vielä hihnalenkki Suskun ja Retun kanssa. Ihan niiku viime sunnuntainakin!!! Olenpa tylsä!