Ajattelin vähän valitella kun on jotenkin sellanen olo...

Ensin ÄRSYTTÄÄ kun asutaan täällä ihan "väärällä" puolella Haminaa. Siis kun tulee jostain esim. treeneistä niin aina ajattelen, että nyt olisin jo kotona JOS asuttaisiin vielä Ruissalossa! Mun mielestä Ruissalo on maantieteellisesti ihanteellisin paikka Haminassa. Tietysti täällä asun miljoona kertaa mielummin, Ruissalossakin on ne valittamisen aiheensa. Muttei niistä enää kun siellä ei enää asuta. (Kivoja paikkoja molemmat, välimatkasta vaan valitan).

Sitten täällä haisee koko ajan oksennus. Enkä keksi mistä se johtuu! Vierashuoneen/tietokonehuoneen sängyllä oli oksennukset kun tulin kotiin. Siivosin ne ja edelleen haisee! Typerää!

Sisulla oli treenit, päästiin vihdoin sinne! ÄRSYTTÄÄ kun kerrankin Simpe teki kaiken muun ihan mallikkaasti niin kepit tökki. Sitten se näytti jotenkin aristelevan toista etutassuaan, ehkä ne maneesin suolat kirvelee? Sekin ärsyttää kun päästiin treenaamaan niin vähän!

ÄRSYTTÄÄ kun on pimeää. Aina kun lähtee töihin ja melkein joka päivä kun sieltä pääsee on pimeää. Onneksi tuli lunta, on edes vähän valoisampaa. Mutta ÄRSYTTÄÄ kun auto on ihan lumessa.

Autosta puheen ollen, ÄRSYTTÄÄ, että huomasin äsken kotimatkalla pakoputken roikkuvan ikävästi.... Se tietää taas rahanmenoa! Laskuista en vitsi alkaa edes valittamaan (Onneksi tulee/tuli? veronpalautuksia.)

ÄRSYTTÄÄ, että Uuno kasvaa ja kasvaa koko ajan! Se on jo nyt ihan liian iso. Ja Uunosta piti tulla mulle näyttelykoira ja Akin metsästyskaveri. Eihän se kohta edes mahdu luolaan ja näyttelyissä mutantti-Uuno tuskin pärjää!

HAUSKAA VIIKKOA VAAN KAIKILLE! =)