Olipas tänään kurja ilma!!! Kamalasti tulee kuraa sisälle omista ja koirien jaloista. Enimmät tulivat kyllä mun kengän pohjista, näyttävät olevan oikeat kuran-kerääjä-kengät nuo mun uudet talvipopot.. Kävimme Lelussa Suskun ja Retun kanssa. Uuno joutui vieläkin jäämään kotiin, ettei haava aukeasi taas. Raukalla on NIIN paljon ylimääräistä energiaa, että me ollaan kaikki täällä hätää kärsimässä! Toivottavasti ei kestä enää kauan, että jalka olisi kunnossa. Tässä muutama valokuva reissusta, märkää oli.

allijasisu-2.jpg

Huomaa, ettei aurinko oikein suosinut meitä. Ja olisihan se tietysti vähän outoa jos aurinko paistaisi ja samalla sataisi räntää?

alli-9.jpg

Sisun kuvassa huomaa, että jotain siinä sataa...

sisu-4.jpg

Ja RETU.... Susku tykkää poseeraus kuvista ja mä näistä vähän persoonallisemmista! Että ihan Susannan kiusaksi Retusta tällainen kuva. Ja vakio musta-kiintiö on täytettävä jollakin. Vaikkapa sitten pinserillä =)

retu-2.jpg

Luin äsken uutta Koiramme lehteä ja havahduin muistelemaan meillä käynyttä lähellä piti tilannetta. Lehdessä oli siis juttu koirien aiheuttamien tulipalojen ehkäisemisestä... Toissa keväänä (muistaakseni) meillä kävi melkein huonosti, ehkäisy ei ollut siis kunnossa! Tulin töistä kotiin ja ihmettelin keittiön ovella, että miksi siellä oli niin kuuma. Huomasin, että yksi levyistä oli ihan hohkaavan punainen!!! Ei ollut kaukana ettei koko torppa olisi ollut tulessa. Aki oli jättänyt tiskipöydälle ruoantähteet ja Alli (syytän edelleen sitä) oli pomppimalla saanut kieräytettyä levyn kutoselle. Onneksi siinä ei ollut mitään päällä!!!

Käykääpäs muuten kurkkimassa mitä Allin ja Sisun Viivi-pentu on saanut aikaiseksi, TÄÄLTÄ.