Viikonloppu olikin melkoisen puuhakas. Kirjoituspuoli tuntuu tökkivän pahasti (koulujuttujakin pitäisi kirjoitella) kerron enimmäkseen kuvin.

Perjantaina meillä oli kylässä Satu, Marika, Milla, Mimi ja Kelju. Alli ja Uuno saivat taas peuhata sielunsa kyllyydestä Keksan kanssa. Uuno jatkoi ihmisten raivostuttamista... Se kaatoi sipsit, muutaman juomatölkin ja sitten tunki naamansa dippikastikkeeseen. Tästä kohtaamisesta ei ole kuvia, mutta hauskaa oli. Minulla ainakin =)

Lauantaina Marika ja Satu tulivat hakemaan tavaroitaan. Heillä oli mukana Como-ranskanbulldoggi. Uuno olikin yksin kotona minun kanssa ja se pääsi tutustumaan tähän ryttynaamaiseen haukkuun. Ihan rauhallisesti meni. Uunokin osasi kumma kyllä olla ihan nätisti. Tässä valokuva:

uunojacomo.jpg

Sitten Susku soitti ja pyysi meidän koko laumaa Leluun. Ja mehän lähdettiin, ilmakin oli niin ihana. Tässä taas kuva "samannäköisistä saksalaissyntyisistä":

uunojaretu.jpg

Sitten illalla väsytti ihan kamalasti! Uuno on oppinut hyppäämään sohvalle, ilman lupaa. Nyt oli niin söpö näkymä ettei Akikaan raaskinut ajaa sitä pois. Sisu kun ei tähän saakka ole liiemmin Uunosta välittänyt:

sisujauuno.jpg

Sunnuntaina aloitin heti aamulla siivousurakan. Sen loputtua lähdettiin metsään Anun lauman kanssa. Viivi katosi ja Anulla alkoi jo iskeä paniikki. Onneksi setteri kuitenkin löytyi. Sitten kotona jatkoi töitä. Tällä kertaa ulkona. Ensin haravoin ja sitten pesinkin auton. Anu otti koirat ruohonleikkurin kyytiin.

kyydiss.jpg

Kohta meille tulikin vierailulle Mari ja Ari Viivin kanssa. Uuno ja Sisu teljettiin autoon ettei mitään pääsisi tapahtumaan. Alli oli ensin vähän ihmeissään ja yritti vähän näykkiä Viiviä. Kohta ne kuitenkin leikkivät kuin vimeistä päivää. Allilla vaan on niin rajut leikit, että Viivi pyöriskeli lähinnä maassa. Viivi on ihana!

allis.jpg

viivi-2.jpg

Sitten lähdin vielä katsomaan Jessican ja Juhan uutta perheenjäsentä. Ihastuttavaa Telma-Bordercollieta!

telma.jpg

PS: Viime kirjoituksen jälkeen Uuno on taas purrut yhden nettijohdon ja kamaran USB-liittimen!