Nyt kaikki vauvat lähti! Aika orpoa. Äsken vasta alkoi surettamaan, kun Alli on niin hädissään. Se itkee ja haistelee niiden petiä, kulkee ympäriinsä ja etsii vauvojaan. Kyllä se siitä! Sisu sitä vastoin on varmaan hyvin tyytyväinen oloonsa. Uuno on erittäin rasittava, etenkin sen jälkeen kun sen bestis eli Rontti lähti. Nyt se purkaa kaiken energiansa minun kiusaamiseen.

Se vähän helpottaa oloa, kun tietää, että pennut tekevät monta ihmistä iloisiksi! Kelju muutti Millan ja Mimin luo Summaan. Rontti vaikuttaa Jannen, Marian ja Popi-beaglen seurassa myöskin Summassa. Viivi ilostuttaa vikinällään Maria, Aria, Valtoa ja Syltty-kissaa Kotkassa. Ja viimeisenä pesästä lensi Rääpäle! Ihan viime hetken peruutuksen vuoksi Räpsy etsi puoli päivää uutta kotia. Kodin etsiminen ei tuottanut juurikaan vaikeuksia ja Räpsy viettää nyt aikaansa Ruissalossa Suskun, Janin, Pirpana- ja Pepe- kissojen luona. Juu ja nimi onkin sitten taas RÄPSY!

Käytiin eilen Ikeassa Millan kanssa. Ostin PALJON tavaraa! Milla yritti saada mua ostamaan vielä vessanpöntön kantta, mutta siihen pistin stopin. Ja nyt harmittaa. Heti eilen illalla huomassn, että se olisi ihan välttämätön juttu! Ei kyllä taida uskaltaa enää uutta reissua ihan äkkiä tehdä. Sen verran tuli budjetin ylitystä (Akille ei saa kertoa!). Tämä päivä onkin sitten mennyt pentuja luovutellessa ja lispastoja yms. rakennellessa. Uuno syö pahvilaatikot, silppuaa kaikki paperit, hajotti jo pari uutta kehystä, pissasi silityslaudalle.... Erittäin raivostuttava siis!