Me ollaan nyt muutaman kerran uskaltauduttu ulkoilemaan yhdessä ranskanbulldoggi Comon kanssa... Aikaisemminhan se ja Sisu ei tulleet yhteen toimeen keskenään. Nyt ollaan jo kaksi  kertaa onnistuttu lenkkeilty/monttuiltu ilman rähinöitä! Kyllähän Sisu jotakin yrittää, sehän nyt on selvä :( Mutta pahemmat rähinät on vältetty! Toivon tosissani, että ne saisivat välinsä selviksi ja Sisu ei alkaisi enää päätään aukomaan. Marikalle on sitten mukava yllätys, kun tulee Suomeen takaisin! Voidaan käydä yhdessä lenkillä, jee!!!!

580307.jpg

Tänään kävimme myös Muhkun ja Fumon kanssa Lelussa. Myös näiden miekkosten välit on nykyään olleet vähemmän "räjähdysalttiit". Ei ole ollut pitkään aikaan minkäänlaisia kähinöitä! (todennäkösesti ensi kerralla on, ei koskaan pitäisi  mennä kehumaan...) Muutenkin Sisu on aikaisemmin ollut jotenkin vaisu ja pyörinyt vaan mun jaloissa lenkkien ajan. Nyt kaikki neljä juoksenteli yhdessä. Mukavaa! Tässä muutama kuva näistä frendeistä:

580319.jpg

580324.jpg

580338.jpg

Muutama päivä sitten kävimme koko porukalla Pampyölissä grillaamassa. Anu laski omat hauvansa ulos ja siitähän sitten riemua syntyikin! Sisu tykkää leikkiä isojen tyttöjen kanssa:

580346.jpg

580349.jpg

Alli taas ei voi ollenkaan sietää Pipsaa eikä Viiviä! Oli ihan koko ajan näykkimässä :( Setterit eivät olleet milläänsäkään! Alli näpäyttää niin hiljaa ettei se satu. Yleensä se on omistajan reaktio mikä suurentaa tilannetta. Nämä tytöt ainakin vähät välitti äkäisestä terrierinartusta! Vaikka Alli onkin vanhempi... Viivi taisi saada jonkin vainun tai muuten vaan innostui ja lähti pellolle kirmaamaan! Siellä sitten koko lauman kera pyydystettiin Viiviä.

580351.jpg

580355.jpg

Kun karkulainen oli vihdoin kotimatkalla sain minäkin kokea ison koiran kuravellileikit. Pipsa peuhasi kuralammikossa ja pomppasi sitten syliini. Kaikki vaatteet oli ihan kurassa! Poskeenkin olin saanut sotamaalauksen! Tässä Pipsa lammikossa: (toivottavasti toi nyt on Pipsa, en jotenkin erota noita Settereitä...)

580364.jpg