Sisulla on ollut muutaman päivän ongelmia takapuolensa kanssa. Se on nuollut ja hinannut peppuaan mattoja vasten. Ei kiva! Etenkään, kun muistaa Sisun Halimies persoonan, joka ihan varmasti yrittää antaa suukkoja. YÖK! Tänään soitin eläinlääkärille ja sainkin heti ajan rauhasten tyhjentämiseksi. Haju oli ihan kamala, mutta onneksi ei ollut tulehdusta. Nyt rekku tuntuisi taas jaksavan keskittyä muuhunkin kuin omaan peppuunsa!!!

Äsken  kävimme virvelöimässä. En ollutkaan, sitten viime kesän, nähnyt Allia noin vauhkona! Heti alkuun se ponkaisi mereen, eikä meinannut päästä sieltä ylös! Sitten se tärisi, haukkui ja ulisi ja juoksi virvelin perässä. Sitä ei kiinnosta yksin viehe, eikä edes saaliit... Kokonaisuus tuntuu olevan se ratkaiseva juttu! Aki ei kauaa jaksanut Allin säheltämistä ja sitten tultiinkin kotiin huilaamaan illan koitoksia varten!

654442.jpg

Alli juoksee hulluna virvelin perässä ja Sisu taas jahtaa Allia!

 

654448.jpg

Kalastaja-russeli tähyilee merelle!

 

654452.jpg

Sisua kiinnosti enemmän kivikot, joissa oli törmännyt viime kesänä minkkiin!

Ja illan koitoksista vielä... Lähdemme vielä mölleihin sekoilemaan. Sisu on ollut harkoissa viimeksi kaksi viikkoa sitten. Alli toukokuun ekalla viikolla! Voipi olla aika mielenkiintoiset kisat edessä!