Nyt alkaa jo vihdoin tuntua siltä, että kesä on tulossa! Meillä oli tänään +20  Ihanaa!!! Kun on ollut niin pitkän ajan kirjoittamatta niin tuntuu ettei enää edes osaa kirjoittaa. No, toisaalta se ei ole mikään ihme, kun en enää osaa edes puhua... Eilen selitin jotain kukkakavusta, vaikka tarkoitus oli puhua kakkukuvusta :)

Koirien kuulumiset ovat aika lailla samaa viime kertaiseen. Unski viettää päivät ulkona narun jatkona ja on kunnostautunut nykyisin metsurina!!! Tämä uusin Uunon ammattinvalinta ei ole (taaskaan) mieluisa... Uhrina oli minun vuosi sitten synttärilahjaksi saatu omenapuu... Ainut tällä pihalla ja nyt sekin on DÖÖD!  Alli pitäisi ilmoittaa Suhinoihin agiliitämään... Itselle on ilmeisesti iskenyt taas jonkinmoinen kilpailukammo, kun ei millään saa itsestä irti, että lähtisi edes mölleihin!

Tässä kuvaa valkoisista viime kesältä:

Koirien kanssa tulee touhuiltua vähän liian vähän nykyään, ainakin omasta mielestä... Pitkiä lenkkejä tehdään joka päivä, mutta vapaana juoksentelu on vähentynyt ihan turhan paljon. Eikä asiasta voi niinkään syyttää perheen pikkuihmistä, vaan koikkeliinikoipikarkaavaametsurikoiraa.... Pitää kesällä ruveta tylyksi ja jättää Punski pihalle hoitamaan hommiaan ja lähteä valkoisten kanssa metsään!!