Onpas sitä tullut taas taukoiltua!!! Kaikenlaista on kuitenkin sattunut ja tapahtunut. Kerkesin olla viikon kovassa kuumeessa, silloin koirilla oli kyllä tylsää elämää. Kaiken kukkuraksi toi isäntäkin sairastui samaan aikaan Otsan rypistys Mutta onneksi nyt ollaan taas ihan kunnossa! Taidanpa käydä tälläkin kertaa jokaisen haukun kuulumiset läpi!

Ensin vanhin ja viisain eli ALLI:

Alli-nalli viettää siis tänään nimipäiväänsä ja ensi viikolla se täyttää huikeat 5-vuotta! Ihan kamalan nopeasti on aika kulunut, vastahan se oli ihan pikku-pentu. Alpe on kyllä edelleen kaikista leikkisin näistä meidän haukuista. Kotona se ei vaan oikeen uskalla leikkiä, kun noi isommat sällit kiusaa sitä! Yhdet kisat käytiin Lauran ja Merrin kanssa. Toisesta radasta tuli vitonen kepeiltä ja yliaikaa. Toinen meni paremmin, kunnes kolmanneksi viimeinen este tuli vastaan. Se oli rengas, Alli meni taas väärästä aukosta ja korjatessa tuli väärästä suunnasta läpi! HARMITTI!!! Meinasin pitää kisataukoa oman seuran maaliskuun kisoihin saakka, mutta polttelee taas kovasti. Treenit menee aina LIIAN hyvin Silmänisku

Kuvassa Alli ahkeroi työkaverilta lainatun koiran älykkyyspelin parissa:

Tässä odotellaan sisälle pääsyä peltolenkkeilyn jälkeen. Karvat pitäisi varmaan nyppiä...

Sitten SIMO:

Sisu tuntuu elävän jotain jälki murkkukautta. Se on kohta jo neljävuotias, mutta tuntuu kokeilevan rajojaan ihan kuin teini... Se katoaa ja karkaa, räyhää ja jopa hyökkäsi jonkun tuntemattoman koiran päälle! EI KIVA! Kurinpalautus on siis päivän sana.

Muutama kuva Sisupussista:

Pellolla pomppimassa.

Simo saman lenkin jälkeen..

Sisu poikansa kanssa retkellä.

Viimeiseksi UUNO...

Uuno jatkaa emäntänsä hiuksien harmaannuttamista. Karkureissujen saldo taitaa olla kaksi. Ensimmäisellä kerralla karkasi valjaat päällä portista illalla. Sain sen vajaan kymmenen minuutin päästä kiinni yhden kissatalon terassilta, onneksi ei ollut kissoja pihassa. Sitten se lähti hihna kaulassa takapihalta viime perjantaina. Olin vielä sairaslomalla, mutta ei auttanut muu kun juosta pää kolmantena jalkana perään. Onneksi maassa oli lunta ja sain sen jäljestettyä yhden naapurin vajaan. Se ei ollut kuulevinaankaan huutojani ja kiipesi jotenkin sen vajan vintille... Talon omistaja tuli siihen pihalle ja selitin hänelle, että sori... meidän koira on tuolla teidän vajassa... Ystävällinen naapuri kiipesi tikapuita pitkin sinne vintille, mutta ei saanut Unskia kiinni. Uuno kuulemma pelkäsi, ja V....T! Kiipesin perässä ja karjaisin pahalla äänellä niin se meni sakumaisesti kyyryyn. Sain sen sitten onneksi kiinni, en kylläkään saanut itse sitä alas sieltä... Onneksi talon omistaja oli ystävällinen ja auttoi!

Mutta kotona se on edelleen suloinen ja pöhkö!

Villasukka päässä, dorka ei edes yrittänyt ottaa sitä pois, Sisu kuoriutui toisesta parista alle sekunnissa Kieli ulkona

Untamoinen jahtaa myös edelleen laseria:

Pellolla mennään uuden 10 metrin liinan, valjaiden ja juoksuvyön kanssa!

Uuno ja älykkyystesti. Upi oli yllättäen kaikista nopein ratkaisuissaan!

Naapurin sessellä on kivaa!

Retkellä meillä päin. Maisemaa Haminasta!