Otsikko tulee siitä, että mulla on ihan KAMALA ikävä Allia. Se ei ole vieläkään kotona... Kyllä mä sen kohta taidan hakea kotiin, eihän ne hajut enää VOI olla niin pahat, huomenna tulee kolme viikkoa täyteen?!

Me käytiin äsken Sisun kanssa agilityn möllikisoissa. Oltiin viimeisiä (6/6), mutta Sisu oli ihan tosi hyvä! Oon kyllä todella tyytyväinen siihen. Intoa oli vaikka muille jakaa ja siksi me se vitonenkin saatiin. A-esteen alastulolta oli liian kiire hyppimään, joten 5 virhepistettä paukahti! Harmi sinänsä, mutta en voi olla muuta kun tyytyväinen kun koira ihan selvästi nautti menostaan joka hetki. Meillä kun ei ihan joka kerta niin ole.

Uunon jalka paranee, toivottavasti. Eilen oli lenkin jälkeen vähän vuotanut, tänään on onneksi ollut ihan ok. Kauluri on tosi hankala, Upi kolistelee ja törmäilee. Pää nuokkuu kummallisesti ja raukka ei osaa väistää/peruuttaa jos jää kiinni johonkin. Jos meillä on siis ihmeen hiljaista ja rauhallista niin Uuno on todennäköisesti jossain tuolin jalassa jumissa...