Ja nyt on mölleilyt mölleilty! Alli meni oikein mukavasti... Vähän hitaanlaisesti kyllä, mutta puhdas rata tuli. Olimme kakkosia! Sisulla taasen meni vähän heilumiseksi. Kun sieltä tulee radalle Rento-Reiskan kanssa ei voi oikein parempaa tulosta odottaakaan... Ensin Sisu lähti haahuilemaan radalta pois päin ja sitten meni A:lle, vaikka piti mennä puomi. Ja lopuksi vielä kiersi esteen väärää kautta, tuli alta ja vasta sitten suostui pomppaamaan! Olisi pitänyt vähän paremmin herätellä sen mielenkiinto! Oma syy!

Onneksi Jessica on niin ihana, että jaksaa lähteä mukaani! Kaikki kuvat on Jessican ottamia. KIITOS JESSI! Olen vaan niin arka näiden netti juttujen kanssa, ettei millään viitsisi omaa naamaa julkaista. Muutaman kuvan nyt kelpuutin, vaikka niissä itse olenkin. Toisaalta, lukijamme taitavat pääasiassa jo minut tunteakin. Mölleissäkin paljastui yksi... (terkkuja vaan Tuija! Ja onnea kolmossijasta!!!)

655723.jpg

655728.jpg

Mutta eipä nämä päivän aktiviteetit vielä tähän loppuneet! Kisoista jatkettiin matkaa suoraan Sisun treeneihin. Jotka muutes menivät oletettuakin paremmin. Vaikka lopuksi oltiin jo niin puhkipoikkiväsyksissä ettei helpostakaan jutusta tullut yhtikäs mitään. Valmentaja yritti todistaa, että vika on vaan minun keskittymisessä. Mutta, taisi siinä Sisunkin omassa jotakin häikkää olla =)