Onpahan taas aikaa vierähtänyt ja en ole saanut tänne mitään kirjoitettua :( Nytkin ajattelin tulla nopeasti kirjoittamaan pikakuulumiset. Kerran jo kirjoitinkin, mutta sitten teksti hukkui bittiavaruuteen, raivostuttavaa!!!!

Allille kuuluu hyvää! Massan kasvattelu sai loppua ja nyt pitäisi saada rouva takaisin solakampaan kuosiin (kesäkuntoon ) Lenkkeily pakkaskeleillä ei ole oikein maistunut. Ja nyt leudommillakin keleillä Alpe on alku lenkin "perässä vedettävää" mallia ja sitten puolen välin jälkeen siirtyy keulaan kiskomaan lisää vauhtia, että päästäisiin nopeammin sohvalle! Agilityssä olemme olleet jo pitkään kisatauolla. Treeneistäkin taukoilimme lokakuusta tammikuun loppuun. Nyt olisi sitten tarkoitus herätellä kisakärpästä, että päästäisiin taas keväällä kisaamaan!

Sisun vointi on vähän huonompi... Muuten poliisimestari voi ihan hienosti, mutta tyhmät allergiat vaivaa! Mikään ei oikeen tunnu auttavan. Pitää varmaan aloittaa taas lääkitys ja haudata lopullisesti haaveet siitä, että Simo nähtäisiin pian ykkösissä sähläämässä! Mitäänhän se ei oikein osaa, mutta olisi ollut niin hauskaa päästä taas ykkösiin! Tärkeintä kuitenkin on, että koira voi hyvin!

Unskilan Punski on edelleen samanlainen rasittava ja rakastettava lurjus! Talven aikana Uuno on tainnut karata ??? kertaa. Ensimmäisen kerran ennen lumia aidan ali ja loput kerrat aidan yli! Nyt Uuppa ei ole kuitenkaan lähtenyt kauas, ihme! Muutaman kerran sain sen jopa huudettua takaisin, kerran naapuri ajoi mönkijällä ohi, huomasi Uunon perässään ja palautti sen. Muutaman kerran se on mennyt traktorin kimppuun, onneksi on sattunut tuttu kuski....yms. Ihme että on siis hengissä vielä. Tuo uusin metsästysharrstus kun taitaa olla jopa luolametsästystä vaarallisempi laji  

Suurin muutos meidän hauvojen elämässä tapahtui kuitenkin marraskuun lopulla kun perheemme kasvoi uudella jäsenellä.  Tällä kertaa ihmisellä, vaikka pentukuumeesta välillä hourailenkin... Elo pienen huutavan ja haisevan :) Iisan kanssa on sujunut mukavasti. Pelkäsin eniten Allin suhtautumista vauvaan. Ja alku olikin hankala, mutta nyt menee hienosti!

Ps. Jos joku nyt jostain syystä tänne eksyy niin laita nyt ihmeessä kommentti  jospa siitä tulisi vaikka lisäispiraatiota... :)