Mitäs kaikkea tähän viikkoon onkaan oikein mahtunut? Vaikka mitä... Perusjuttujen lisäksi on ollut hurja kasa valmistujaisia, onnea vaan kaikille valmistuneille (Kati, Marika, Taina, Minttu ja Sari!)

Koirat olivat välillä hoidossa kun piti juhlissa juosta... Yksin niitä ei uskaltanut jättää kun Sisulla on ollut edelleen erittäin paljon mielenkiintoa Allia kohtaan! No, lauantaina kävikin sitten huonosti! Kävin vessassa ja jätin koirat noin 5 sekunnin ajaksi kahdestaan. Ja kun tulin takaisin oli Sisu Allin selässä, yritin töniä sitä pois. Mutta ne olivat jo kiinni toisissaan! Puoli tuntia meni siinä... Jotenkin syyllisen näköisiä, eikö vaan?

635461.jpg

Ja  justiinsa kun olin ajatellut, että kohta tämä kauheus loppuu! Ja kun joku kysyy, että miten teillä onnistuu noi juoksujen ajat kun on narttu ja uros?... Sitten siihen aina vastaa, että       -"Ihan hyvin menee, Allilla on housut jalassa ja kun niitä vahtii nii ei ne pääse hommiin..."

Ja kukkaset vaan, ei auta vahtiminen, eikä housut, ja vaikka Alli aluksi vastustelikin niin lopulta näytti antaneen periksi...

Eilen kävelin koirien kanssa kaupunkiin. Mentiin vähän kiertoreittiä ja vastaan tuli kaikenlaista. Kaksi pikkutyttöä oli tienvarressa retkeilemässä. Toinen tuli reippaasti kysymään saako noita silittää ja varmisti vielä et kumpi on vihaisempi =). Molemmat oli ihan nätisti ja tytön koiria pelkäävä kaverikin uskalsi tulla paijaamaan. Sitten kun me oltiin jo jatkettu matkaa, juoksivat tytöt vielä perään ja toivat Allille ja Sisulle pipareita ja tyttö kysyi multa, -"Milloin noi koirat kasvaa isoiksi?" Jäivät vähän kummissaan katselemaan, kun kerroin, että ovat jo ihan niin isoja kuin kuuluukin! Välillä annan noiden pikkutyttöjen tulla rapsuttamaan, jos ne osaavat nätisti kysyä luvan ja käyttäytyvät muutenkin koirien ehdoilla. Nämä tytöt osasivat. Toisin kun jotkut lapset täällä meidän kulmilla =(

Sitten poikettiin rannan kautta, jossa ajattelin että Sisu voisi uida. Sisu ei uinut. Mutta Alli (jaoka ei yleensä edes tassujaan kastele) ui innokkaasti, syynä oli ihmiset ongella! Jos olisi saanut vaikka kalaa! Ei onnistunut!