Aki ja Sisu lähtivät jo tänään Uutta Vuotta viettämään ja me jäätiin Allin ja Uunon kanssa kotimiehiksi! Tänään ehdittiin käydä Jessican, Juhan ja Telman kanssa tunnin lenkillä Husulassa. Sieltä lähdettiinkin melkein heti Poitsilaan, jossa käveltiin toinen saman pituinen lenkki Millan, Mimin ja Keljun kanssa. Kävimme myös moikkaamassa mummia ja Arikkaa. Siellä alkoivat koirat olla jo aika nuupahtaneita.

Sitten Milla, Tuulia, Mimi ja Kelju tulivat meille ja Uunon ralli jatkui. Milla oli sitä mieltä ettei Uunosta tykkää kukaan. Minä kyllä tykkään, paitsi kun se puree....

Huomenna olisi tarkoitus käydä vielä metsässä Suskun ja Retun kanssa ja sitten mekin painutaan mökille vuoden vaihtumista odottamaan. Sisun kanssa voi tehdä tiukkaa, kun se viime kesänä säikähti ukkosta niin paljon, että on ihan täysin paukkuarka. Ikävä juttu! Ja Simpestä vielä sen verran, että se sai eilen ladon alta ensimmäisen mäyränsä. Eikä saanut edes pahasti turpiinsa. Muutama naarmu oli vaan kuonossa, ei onneksi muuta.

Hyvää Uutta Vuotta 2008 kaikille!!!!!!