Päivät käy vähiin! Siis pentujen kanssa, snif! Toisaalta, mitä pidemmälle tätä viikkoa on eletty, sitä mieluummin ne uusiin koteihin luovutan. Pennut on kasvaneet kovasti ja yksillölliset luonteenpiirteet tulee paremmin esiin. Jokainen tarvitsee paljon huomiota, lellimistä.... Ihmistä ne tarvitsee, omaa sellaista. Ei oikein riitä aika seitsemälle hauvalle! Sisu alkaa olla jo kurkkuaan myöten täynnä vauvoja. Räpsy sai viikonloppuna hammasta, kun meni liian lähelle ruokailevaa iskäänsä. Olin "hieman" vihainen Simpelle, mutta oma syyni se oli!

Sisu kävi tiistaina agilityssä. Pitkästä aikaa. Vauhtia löytyi varmasti enemmän kuin koskaan. Oli kyllä hauskaa olla harrastamassa koiran kanssa, kun kerrankin tuntui, että oikeesti koirakin nautti hommasta! Allilla olisi ollut treenit tänään, mutta ajattelin pitää mammalomaa ihan loppuun saakka. Nautitaan nyt näistä lopuista päivistä vauvojen kanssa.

Toissa päivänä pennut kävivät automatkalla Summassa Millan ja Mimin luona. Hyvin meni, kuulemma. Mimi tuntuisi olevan ihan valmis adoptoimaan koko lauman. Kunhan Uuno pysyy kaukana! Musta ei oikeen tykkää toisesta mustasta.... (ollut selvästi liikaa valkoisten kanssa?). Tänään vauvat tekivät uudelleen reissun Summaan. Tällä kertaa eläinlääkärin tarkastukseen. Kaikki oli kunnossa ja reippaita pentuja ovat. Vaikkakin eläinlääkäri sanoi lopuksi, että -"Vaikka tolla yhelllä onkin vaan kolme jalkaa ja tolta toiselta puuttuu silmä, niin läpi menee. Hyvin ootte naamioineet ne!" =) Oli sitä mieltä, että onni ettei abortoitu vauvoja. (Samaa mieltä!) Etenkin Rääpäle sai kehuja ja ylistystä. Ja äsken käytiin vielä naapurissa kyläilemässä Akin vanhempien luona. Nyt ne leikkii tuossa lattialla.

Uuno jatkaa oloaan kauhukakarana. Meidän perheen erityislapsi ja musta lammas! Tosi suloinen, mutta vaativa lapsi!!! Kauhulla odotan sitä, että sille pukkaa murkkuikä päälle. Pihahäkki odottelee asukkia, mutta minä en tykkää noista ulkokoirista ollenkaan. Tai tykkään, ja toisille onkin parempi asua ulkona, mutta en itse sellaista halua.) Saapi nähdä kuinka käy!

Yksikään ihminen ei ole tainnut pitää tätä valintaa täyspäisenä... No, eipä tässä väitettykkään mitään ruudinkeksijöitä olevan =)