Tänään oli sitten taas möllit... Tällä kertaa Jäppilässä, Agi-Kotkien järjestämät. Tavoitteena oli, että mini-mölli luokan palkintojen jaossa olemme minä ja Alli sekä Milla Mimi... Järjestyksen oli tarkoitus mennä niin, että Mimi voittaa ja Alpe tulee niukasti kakkoseksi. Millan piti mennä radalle ensin ja me oltais sitten Allin kanssa vähän hidastettu. No, me startattiin ensin ja saatiin nolla. Yksi koira väliä ja sitten oli syssen vuoro, myös nolla =) =) =) Palkinnot tulivatkin sitten meille, ihan kuin pitikin, järjestys oli vaan väärä. Mimi tuli kakkoseksi, NIUKASTI! Aikaeroa ei ollut edes sekuntia, saattoi siis johtua myös ajanottajan reaktionopeudesta. Mimi oli kuitenkin voittaja, ainakin minusta. Vasta toiset möllit ja nyt napsastaan puhdas suoritus! Hyvä Milla ja Mimuli!!!!

Sisukin pääsi osallistumaan. Jännitin kyllä aika lailla näiden viime aikaisten treenien perusteella. Hypyt olivat korkean näköisiä ja se vielä lisäsi paineita.Treeneissä kun ollaan hypitty 45cm:n hyppyjä tulee Simo ne helposti alta. Nyt alku sujui kuitenkin oikein hienosti. Intoa ja vauhtia riitti. Sitten jossain vaiheessa jäljestäminen vei voiton. Aikaa kului, tuli yksi kielto ja yksi hyppy mentiin alta. Lopuksi taas painettiin innosta hihkuen maaliin saakka. Kymppi tuli, suoritusajaksi jäi kuitenkin -9,94. Sijoitukseen aika ei kuitenkaan riittänyt. Neljänsiä oltiin, HYVÄ SISU!!! Sain taas sitä lisämotivaatiota tuon jässin kanssa treenaamiseen. Huomaa, että oma keskittyminen on huimasti parempi kisatilanteissa. Odotellaan viikonloppua ja sitä OIKEETA paniikkia!!!

Sitten mentiin Allin kanssa vielä kilpailevien radalle. Tarkoitus oli mennä nopsasti rata läpi ja hylsyn jälkeen painua nopeasti kotiin. Ei tullut hylkyä, vaan puhdas rata =) Ajattelin ettei aika riitä edes aikatasoitusten turvin sijoittumiseen ja oltaisi sitten minien jälkeen saatu tuloslappu ja poistuttu paikalta. Eipä saatu lappua, palkintoja vaan odottelemaan! Ja lopuksi kävikin ilmi, että mehän hitsin pimpulat voitettiin! Vähän oltiin hitaampia kun kakkoseksi tullut kolmos-luokan koira, mutta aikatasoitus ratkaisi. Hyvä me! Saaliina siis kaksi punaista ruusuketta ja koiranruokaa!!!!!!

Uunosta sen verran, että kirjoittaminen on hieman hankalaa, kun ylivilkas saksanterri roikkuu hihassa :) Huomaa, että on ollut vähän tylsää!