Jos nyt yrittäisi muistella mitä kaikkea on tässä kuluneella viikolla touhuttu! Sisulla ei ollut treenejä, koska oli vappu. Allin treenit meni oikein mukavasti! Kepitkin alkaa jo tuntua melko lupaavilta ;)

Aki lähti perjantaina Jyväskylään ja me ollaan vietetty koirien kanssa laatuaikaa. Juuso tuli perjantaina yökylään Alli, Sisu ja minä saimme siis oikein mukavaa seuraa! Lauantaina aamupäivällä lähdettiin iskän ja Tessan kanssa metsälenkille. Lilli joutui jäämään kotiin. Lupasin laittaa Lillistä odotusaika kuvia tänne meidän blogiin. Sitten ainakin kun vauvat syntyvät on kuvia tiedossa! Eli vinkkinä kaikille wörkki-russelin hankintaa harkitseville, vauvat syntyvät ensi viikolla!!! Myöhemmin päivällä lähdin vielä Hannan kanssa lenkkeilemään. Lenkin jälkeen lähdettiin koko porukka Satun luokse grillaamaan. Ensin menimme saunaan ja koirat olivat n. 20 minuuttia kahdestaan. Vieras paikka + dramaattinen Alli = Huono yhdistelmä. Alli ulisi koko saunomisen ajan ja takaisin tullessamme naapuri tuli rappukäytävässä kyselemään onko meillä koiria?!? Vähän kummaa sakkia! Jotenkin vielä ymmärtäisi jos olisi usemminkin tapahtunut tai kello olisi ollut enemmän (se oli neljä). Sitten ranskalaiset paloivat ja Sisu teki jotain kiellettyä sohvalle! Päätettiin ainakin yö viettää ihan omassa kodissa...

Tänään kävimme Satun kanssa Kannusjärven näkötornin maastossa. Koirilla oli ihan huisin hauskaa! Juoksivat ja pomppivat ihan innosta soikeina. Kotimatkalla autossa torkkuikin sitten pari väsynyttä karvanaamaa.