868529.jpg

Nyt pennut on jo 5 viikkoisia. Aika on kulunut tosi nopeasti. Enää muutama viikko ja vaavit lähtee pois, mitenköhän sopeudun? Onneksi ainakin Kelju tulee todennäköisesti viettämään meidän kanssa niin paljon aikaa, että sehän on kuin saman lauman jäsen! Eli kohta päästään taas pentukouluun Millan kanssa. Meillä on tullut niin sopivasti noi koirat, että viimeksi päästiin Sisun ja Mimin kanssa samaan ryhmään ja nyt sitten Kelju Koo ja Unski! Kyllä minäkin uhkarohkeana suunnittelen Uunon kanssa agilityyn menoa!!! Saa nähdä kuinka käy! Uuden aluevaltauksenkin pariin päästään kun Uuno viedään näyttelyyn. Ehkä sieltä tulee kipinä myös viedä noita russeleitakin niiden omiin näyttelyihin!

Räpsy on edelleen pesueen pikkuisin. Oikea pikku-Alli. Edelleenkin tekisi kovasti mieli jättää se meille, mutta niin hullu en kuitenkaan ole! Rääpäle on muita pentuja vaisumpi ja säikähtää helpommin. Tulta ja tappuraa on kyllä tuossakin pikku-sississä, aikamoiset ärinät saa aikaiseksi jos ei jostain tykkää!

Kelju Koo A.K.A Keke, Keksa, Pikku-Sisu näyttää niin suloiselta kuin vain voi. Kävi ihan kuin Milla ajatteli, "rumasta ankanpoikasesta kehittyy kaunis joutsen"! Keksa näyttää nallekarhulta, mutta luonnettakin löytyy. Porukan jättikokoisin eli Rontti yritti tänään hieman höykyttää Keljua. Keljulla petti pinna ja se heitti Rontin selälleen ja piti sitä aloillaan muutaman sekunnin. Se oli jo toinen kerta! Keksa ei turhia rieku, mutta pitää hyvin puoliaan.

Rontti kasvaa huimaa vauhtia ja tuntuu syövän kaikkien muidenkin ruuat. Rohkeakin se on, huitelee ihan minne sitä huvittaa. Terroristin elkeet on havaittavissa; pureskelee ihmisten varpaita! Pentulaatikko on Rontista ihan tylsä paikka, muualla on mukavampaa!

Viivi taas on koko joukon pörröisin ja pulleimman näköinen. Viivi on aika rauhallinen ja katselee ennen kuin toimii. Sen ihanat kiharat ovat saaneet tosi monen vieraan pään ihan pyörälle. Viivi on aika monen suosikki! (Ainaskii Marin, Arin ja Valton... Toivottavasti myös Syltyn!)

868479.jpg

Lisää kuvia löytyy taas kotisivuilta!