Meillä vaan laiskotellaan... Eilen olisi ollut mölli-kisat, mutta mä en jaksanut lähteä, tänään olisi ollut Allin treenit enkä vieläkään jaksanut lähteä... Oikeasti on mulla vähän syytäkin tähän laiskotteluun. Sisu sai sunnuntaina metsästysreissulla huuleensa haavan. Se ei ole mikään iso, eikä vaarallinen haava, mutta huomioon ottaen maneesin suolatun pohjan + hevosen kakan nautiskelun = ei kannata!

Allilla taasen on silmä pikkuisen tulehtunut. Ihan pikkuriikkisen vaan. Sunnuntaina Altsu lepäili kun silmä rähmi ja se oli selvästi valoherkkä. Tänään se voi jo kyllä huomattavasti paremmin. Syykin tähän paljastui. Akin sormi oli vahingossa sohaissut Alpea simmuun.

Eilen oli siis eläinlääkäri vierailu, melko turha kylläkin. Alli sai silmätipat, Sisu ei saanut mitään. Koirat oli pitänyt väkisin rempoa sisälle klinikalle ja siellä oli etenkin tämä reipas nuorimiehemme ollut täysin sylipotilas. Rokotukset tuli nyt kuitenkin annettua molemmille.

Upipuu pääsi pentukouluun sunnuntaina. Yhdelle bokseri urokselle piti hieman murista, taisi jopa puraista =( Alkaa ikävä kyllä paljastua yhä vahvemmin nuo terrierimäiset ikävyydet. Täytyy vaan jaksaa käydä eri koiria tapaamassa, että tuo edes yrittäisi pysyä sosiaalisena. Ensi viikonloppuna jää kyllä koulu väliin, koska minä olen koulutuksessa.