Jotenkin on into ihan lopahtanut näihin blogeihin... En tiedä mistä johtuu, varmaan siitä ettei kotona ehdi juurikaan aikaa viettää? Mutta blogi on jäänyt huomattavasti vähemmälle. Kuin myös kotisivut, sekä tietysti kaikkien muiden mukavien ihmisten koiratarinoiden lukeminen. Jutut vaan on vähissä ja nekin asiat mistä haluaisi kirjoittaa ovat jo ihan loppuun kulutettuja. Välillä sitten tulee yllättävä inspiraatio ja kirjoitetaan oikein tohinalla jotain. Ja myöhemmin kun palaan sivulle, en edes itse jaksa lukea omia juttujani. Saatikka joku muu. Otsikot kun tuntuvat olevan joko treenien purkua (ihan hyvin/huonosti meni), kävimme ja sen kanssa lenkillä metsässä yms.... Ehkä tällainen hidas päivitystahti auttaa asiaa ja joskus into heräilee uudelleen.

Jos sitten pohditaan taas näitä kuumia aiheita täällä Pampyölin suunnalla...

Pipsan juoksut ovat siis vihdoinkin ohi ja pentu-uutisia odotellaan. Sisu on palannut omaksi itsekseen, onneksi. Edelleen sitä kiinnostaa erityisen paljon Allin takapuoli. Meillä oli varattu ensi viikolle kohdun- sekä "killuttimien" poisto, mutta eläinlääkäri  oli sitä mieltä ettei kannata leikata Allia ennen kuin juoksut ovat varmasti ohi. Nyt Simpeä odotteleekin kova kohtalo jo huomenna! Tuntuu itsestäkin yllättävän pahalta. Tietysti kun miettii mitä kaikkea voisi mennä pieleen...Mutta ennen kaikkea ajattelen tyhmästi, että sitten Simpe ei ole enää sama "tyhmä" ja ihana Simpukka kuin se on tähän saakka ollut. Yleensä noiden ruumiinosien poistoa kauhistelee miespuoliset henkilöt, mutta meillä tämä taitaa olla vaikemapaa minulle, nyt kun lopullinen päätös on tehty.

Uuno ei ole ehtinyt kouluilemaan Haminan treenien jälkeen. Lauantaiset Halloween juhlat rajoittivat toimintakykyäni siinä määrin etten jaksanut sunnuntaina kentälle. Nyt tulevana sunnuntaina mennään varmasti. Raivostuttava Unski on edelleen, hampaita irtoaa ja uusia kasvaa. Huolestuttavinta taitaa olla se, että Uunosta tuntuisi kasvavan ihan liian suuri!  Sisun kasvu lopahti viidennen kuukauden jälkeen, toivotaan samaa myös Uunolle.

Ja viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä Alli... Joo, eli treenit meni ihan mukavasti, paremminkin voisi tietty mennä. Ja Alli on päässyt mukaan lenkeilemään mm. Uunon, Sisun, Mortin, Retun, Misan ja Mooseksen kanssa.

 Eikö ollutkin huisin mielenkiintoista???