Kummasti menee päivät ihan sekaisin kun joka päivä tekee melkein samoja juttuja! Tänään kävimme sentään Millan kanssa shoppailemassa verhokankaita yms. Oli edes jotain vaihtelua arkeen. Sen ajan koirat saivat kiriä univelkojaan nukkumalla kotona Ruissalossa. Huomaa kyllä koiristakin, että on rankkaa olla aamusta iltaan töissä. koko ajan on oltava valppaana ja tutkimassa mitä tapahtuu. Ja kun naapurissa asuu vielä neljä koirakamua jotka aina välillä käyvät moikkaamassa, niin onhan siinä menoa ja meininkiä! Tänäänkin paikalla oli Allin ja Sisun lisäksi Mimi, Pekko, Vili, Pipsa, Viivi ja Mortti! Otin kuviakin, mutta ei taida jaksaa kaivaa kameraa laukusta (Pyh,olenpa laiska).

Aamupäivällä menimme koirien kanssa kolmisin maalaamaan listoja. ihmettelin, että minneköhän Sisu katosi? No, kohta se jolkotteli sisälle ihan mustana ja haisevana! Ei ollut enää valkoisessa koirassa paljoa valkoista. Ihmettelin, että missä ihmeessä se on käynyt.... Ja syykin selvisi! Kakkakaivo oli tyhjennetty aamulla ja tyhjentäjä oli vetänyt putkea nurmikolla, putkesta oli sitten irronnut TIES MITÄ! Ja siinähän Sisuliini oli itsensä liottanut. Kivaa! Eli saipahan sitten kunnon shampoopesun.

Illalla kakka-Sisu pyydysteli itikoita ja minä vaan maalasin! Alli ottaa paljon rennommin. Makailee makuuhuoneen kaapissa, jonne sille on laitettu oma tyyny. Onneksi tänäänkin mukana oli huolehtiva ihminen, joka vahti ettei Alli vain stressaa, ettei pennut kärsi =)