Tänään reippailimme oikein urakalla. Heti aamutuimaan laitoin tekstiviestiä Suskulle, jossa ilmoittelin hereillä olostani (voimme siis lähteä jo Leluun!) Onneksi siellä ei tällä kertaa ollutkaan ketään eli pääsimme tekemään ihan mukavan lenkin, välillä auringonpaisteessakin. Tunnin lenkkeilyn jälkeen minulle alkoi jo iskeä hieman paniikin poikasta, kun huomasin unohtaneeni TAAS puhelimen kotiin. Eikä sitä yleensä metsässä tarvita, mutta Aki oli illalla puhunut jostain metsästysreissusta... Enkä tietenkään sanonut alakerrassa nukkuvalle ukolle mitään lähtiessäni. Onneksi reissu olikin peruttu!

Sisu ottaa lumipalloa kiinni.

sisuhypp.jpg

Soitin Suskun puhelimesta Akille ja kuulin, että Millalta oli tullut viesti ja Anu oli soittanut "ainakii kymmenen kertaa". Näiden puheluiden selvittyä päiväohjelmaan tuli lisäyksenä uusi metsäretki laavulle paistamaan makkaraa. Mukana olikin aikamoinen joukkio ihmisiä ja etenkin koiria! Susku, Milla, Miia, Anu, Niko, Susku ja Jani (ihmiset) sekä Retu, Kelju, Mimi, Pekko, Pipsa, Viivi, Vili, Alli, Sisu, Uuno ja Räpsy (koirat). Tällaisella porukalla tappelut alkaa olla melko itsestäänselvyyksiä, etenkin kun mukana on meidän prinsessa.

Prinsessa puraisi Räpsyä joka huusi kun sikaa tapettaisiin. Räpsy huusi samalla tavalla silloin meillä ollessaan jos äitiliini kouli sitä liian kovakouraisesti ja kun kerran Simpe puraisi sitä ruokaa vahtiessaan. Sitten Alli vartioi laavua ja hammasta sai ainakin Retu. Renssi menee vaan ihan paniikkiin ja kulkee korvat luimussa, aina mustaa sorsitaan! Sitten hermot meni Pipsan kanssa, Pipa yllätti ja lähti itsekin tappeluun mukaan (no, tietty pitää itteää puolustaa). Siinä kohtaa hirvitti kahta kauheammin, ei kylläkään Allin puolesta! Oon nähnyt mitä noi territ saa aikaseksi kun ne TAPPELEE, Allin näykkimiset on ihan eri juttu. Onneksi Pipalle ei ainakaan mitään suurempia vammoja tullut. Alpe nosteli ensin takatassua ja sitten etu. Se halusi vaan sääliä, etteihän se nyt mitään pahaa tehnyt, mutkun ne muut.... Just!

Upi sai aamulla Retun hermoilemaan ja Retu sai Uunon jopa ulvahtamaan. Uuno nousi maasta ja hyökkäsi uudelleen päälle! Uuno yritti varastaa Vililtä keksiä, Vili puraisi muutaman kerran Umppalumppaa (ei tunnu missään), mutta siinä kohtaa kun näytti, että Unskin hermot menee, oli pakko tehdä interventio. Ja Simpe kouli Keksaa, mutta Keksaapa ei liiemmin kiinnosta! Kohta Kelju näyttää pallittomalle isälleen kuka täällä oikeasti määrää?

Mä veikkaan meitin prinsessaa!

Soturi Prinsessa Alli vartiossaan!

alli-7.jpg

Sisu kellistää Keljun.

sisujakelju-1.jpg

Retuuuu.....

retu-1.jpg

Sisu, Alli, Kelju, Uuno, Pipsa ja Viivi (vaan neljä puuttuu!)

koiria.jpg

Ihanat: Räpsy ja Keksa!

keljujarpsy.jpg

Sisu notskilla.

sisunotski.jpg