No niin, sainpahan tas muutaman kuvankin otettua! Yritin eilenkin, mutta ei nuo kameran akut oikein kestä. Akin ja koirien metsäreissusta ei ollut mitään kerrottavaa, ei ollut supia löytynyt.

Kävimme ennen treenejä montuilla juoksuttamassa koiria. Allikin oli vielä tässä kohtaa mukana... Oli hyvin vaikeaa saada kaikki samaan kuvaan, ja kun tarkoituksena oli ottaa sellainen kuva, jossa koirat vielä tekisivätkin jotain. Eli eipä onnistunut. Tähän kuvaan saatiin koko poppoo houkuteltua namien avulla (huomaa AHNE-Allin kieli):

430485.jpg

 

Sitten vietiin Alli kotiin ja suunnattiin kohti maneesia. Treenit meni Sisulla taas vähän niin ja näin. Alussa lähti ihan mukavasti, mutta heti ensimmäisen korjauksen jälkeen meni ihan plörinäksi. Sisu haahuili ihan missä sattui ja jos liikkui oikeaan suuntaan oli liike hhhyyyyvvviiiinnn hidasta. Kun Sisu on tuolla tuulella tippuu omakin motivaatio heti. Viimeinen radan pätkä meni onneksi ihan virheettömästi. Onnistumiseen on kivempi lopettaa! Kuva Sisun loikasta: (ps. Kaverit sivun Mimi-osassa on Mimin agilitaus kuva)

430493.jpg

 

Ja treenien jälkeen onkin oikein mukavaa "kiduttaa" koiria, joten vein Sisun pesulle. Tässä kuivailaan itseään sohvaan, Sisu alkaa taas pikku hiljaa muistuttaa lammasta...

430495.jpg

 

PS. Lisäsin Kaverit sivulle kuvia Vilistä, Viivistä ja Pipsasta!