alli-5.jpg

Joulu alkaa sitten olla jo vietetty ja katse siirretty kohti uutta vuotta! Säätiedotuksen mukaan tämän vuoden puolella on turhaa odotella lunta ja pakkasta. Tylsää! Alkaa tämä "ikuinen syksy" jo tympimään!

Joulu vierähti Lelussa ulkoillen ja kotona syöden! Suskun ja Retun kanssa on vietetty tänä jouluna aikaa oikein roppakaupalla. Melkein joka päivä kävimme jossakin päin metsäilemässä, eilen oli välipäivä ja tänään tehtiin hihnalenkki oikein kaupunkiin asti. Matkahan ei mikään järin pitkä ole, mutta on se aina aika jännää tälläisten 'maalaistollokoirien' kanssa ihmisten ilmoille lähteä. Muutamat vastaantulevat koirat saivat ärinää etenkin Allilta... (TUHMA ALLI!) Jouduin ottamaan kovemmat aseet käyttööni, niin hiljenihän se akkakin.

Aattoaamuna laskin Uunon takapihalle. Sitten huutelin sitä aikani oven suussa ja kun ei mitään kuulunut menin yläkertaan. Avasin oven ja siellähän Unski nautiskeli kinkun paistolientä! Aki oli yöllä ottanut kinkun uunista, laittanut paistopussin muovipussiin ja viskannut sen oven eteen odottamaan aamua. No, Untamo teki oikein herkkulöydön! Sitten lähdettiin Leluun, siellä Uunolta tuli ripulit sellaisella paineella, että kääntyi oikein itsekin katsomaan mitä siellä takapäässä oikein tapahtuu! Ja koko ajan piti olla juomassa vettä, suolavesi janotti siis. Sisälle tultuamme pissaa tulikin sitten kymmenen minuutin välein, valtamerta muistuttavia lammikoita. Minä lähdin vanhempieni luokse syömään, Aki teki puuhommia, Uuno oli siis pakko ottaa mukaan. Siellä Unski ja Kelju löysivät muovipussista lihaliemikuutioita. Neljä oli rasiasta kadonnut, kaksi puoliksi syötyä löydettiin! Uuno oksensi kahdelle eri matolle, isot kasat! Kelju oksensi ulos! Huh huh, mikä koira!

Sitten tulee taas kamala kasa valokuvia....

uuno2.jpg

"Pumppis-Umppis joululahjaksi saadun luun kimpussa, äsken otettu kuva ja hieman epäilyttää miksiköhän tuo on noin märkä?"

 

sisu-2.jpg

"Sisu samoissa puuhissa..."

 

alli2-2.jpg

"Kuin myös Alli..."

 

kelju-3.jpg

"Kelju K. kävi kylässä!"

Juu ja Rontinkin koirat olivat tänään tavanneet! Minä vaan en ollut mukana, höh.

 

ehj.jpg

rikki.jpg

"Tässä vähän kuvasarjaa joulukuusen koristeista. Ensin oli tämän näköinen, sitten lattialta löytyi tämän verran... Uunon joulukuusentuhoamisvimma on ollut yllättävän vähäinen. Tämän koristeen lisäksi ainoastaan yksi pallo on saanut kärsiä!"

 

uuno-7.jpg

Mutta nyt väsyttää. Hyvää yötä ja hyvää loppu vuotta, toivottelee Uuno!

Samalla syssyyn osallistumme myös 18. koirakuvat-viikkohaasteeseen. Aiheena kun on sopivasti koirien joulu!