Torstaina lähdimme Allin kanssa Riihimäelle agilityn iltakisoihin RimaAn halliin. Menimme samalla kyydillä Millan ja Jonnan + pitkäkarvaisen collien Sinin sekä Suskun + belkkari Lassen eli Laran kanssa. Reissu oli mukava, etupenkkiläiset jaksoivat jopa kuunnella meidän takapenkin räpätystä!!! Kisat eivät sitten menneet ihan putkeen... Ensin oli agility rata. Alli katseli jo lähdössä ihan väärään suuntaan, mutta lähti kuitenkin ihan kivasti radalle. Vauhtia ei kyllä hirveämmin ollut. Ennen keinua (joka on lemppari) piti haistella maata, siitä tuli 5. virhepistettä. Eipä siinä mitään, mutta kun ohjasin Alpen putkelle ja varmana siitä, että sinnehän se sujahti käänsin selkäni koiralle. Allipa lähtikin juoksemaan ihan toiseeen suuntaan, haukkuen. Alli meni katsomon puolelle räyhäämään jollekin borderterrierille, joka haukkui Allille. Huusin naama punaisena ja kääntyihän se sitten vihdoin takaisin. Meidän agility-rata loppui siihen. En viitsinyt suorittaa enää loppurataa ettei Allille jäisi tunnetta, että nythän sitä palkataan radalta poistumisesta.

Sitten kuulin, että hallin päätyikkunoista oli lentänyt sisään lintu ja Alli lähti sen perään. Se vähän selvensi asiaa, koska olin aika ymmälläni tuollaisesta käytöksestä. Alli ei ole koskaan lähtenyt missään kisoissa (möllit ja epäviralliset mukaan lukien) pois radalta kesken suorituksen. Juttelin myös borderterrierin omistajan kanssa asiasta ja ei hän näyttänyt olevan asiasta moksiskaan. 

Sitten tuli hyppyradan vuoro. Vauhti oli matelua, kepeillä jäätiin kesken kaiken haistelemaan ja maistelemaan todennäköisesti linnun kakkaa (5), yhdellä hypyllä tuli vielä kielto ja Alli piti melkein työntää takaisin suorittamaan este. Tulos saatiin kuitenkin, aikavirhettä kamalasti ja oltiin viimeiset tuloksen saaneet. Tauko tekisi nyt hyvää, mutta vielä täytyy jaksaa ainakin Mikkelin ja Haminan kilpailut ennen kuin voidaan huilata.

Sitten meidän perjantaisen saariretken kuvasatoa:

Upipuu saaren tultuamme:

uuno-15.jpg

alli-14.jpg

sisu-7.jpg

alli2-4.jpg

sisu2-1.jpg

Lokki:

maisema.jpg

Uuno hieman ennen kotiin lähtöä:

uuno2-2.jpg