Tämän viikon agilityt menivät molemmilla "sesseillä" ihan mukavasti. Sisu teki jopa niin hienon ja puhtaan radan, että olin hetken jo ihan onneni kukkuloilla. Olisin halunnut lopettaa treenit siihen, mutta vielä oli yksi rata tekemättä. Se ei mennyt ihan yhtä nappiin, mutta hyvä mieli jäi kuitenkin! Mukavaa kerrankin näin päin. Allikin jätti jäljestämiset ja suoritti melkoisen vaikeankin radan. Hyvä Alli ja Sisu!!!!

Uuno söi taas eilen johdon poikki. Olen mennyt jo laskuissa sekaisin, taisi olla kahdeksas! ARGH! Robbarista oli pitkät johdot loppuneet, on niitä tullut jonkun verran sieltä haettua. Onneksi 6 m pitkä riittää huoneen poikki ihan hyvin! Tiistai aamuna Uuno kävi eläinlääkärillä rokotuksessa ja sirutettavana. Nyt ollaan sitten ihan vapaita osallistumaan pentukouluun. Sinne olisi tarkoitus mennä nolaamaan itseni jo heti sunnuntaina. Maanantaina lähden vielä Haminaankin, en tiedä vielä mennäänkö pentukouluun, vai lähteekö Susku Untamon kanssa näyttelytreeneihin... Aika näyttää! Torstaina Uuno täytti tasan 16 viikkoa!

Ja viime lauantaina Allin ja Simpen vauvat 12 viikkoa! Osasta pennuista kuulen kuulumiset päivittäin ja toisista harvemmin. Kaikki ovat kuitenkin ensimmäiset rokotukset saaneet. Viivi on kunnostautunut tuhoamisessa... Kotkasta on kuulunut, että on ollut silputtua sanomalehteä, vessapaeria, tuhottu kenkä... Uuno lähettää Viiville paljon rakkaita terveisiä!!! Unski yrittää ottaa osan kunniasta itselleen, vaikka sanoinkin, että Viivi on kyllä ihan itseoppinut =)